Bok
Dvoumim se između HTC TP-a i Xperie,sad naginjem više na TP zbog TF3D-a ali mi je x1 jeftinija,mene zanjima može li se ovako sredit xperia preko iLunchera ili preko nekog drugog programa i jeli to komplicirano?
Bok
Dvoumim se između HTC TP-a i Xperie,sad naginjem više na TP zbog TF3D-a ali mi je x1 jeftinija,mene zanjima može li se ovako sredit xperia preko iLunchera ili preko nekog drugog programa i jeli to komplicirano?
Kao sto rece HCSC, preko iLaunchera ne mozes dobiti takav today screen, treba ti WAD 2. Na bilo kojem Windows Mobile (sa touch screenom) mozes imati takav desktop, naravno samo drukcije rezolucije - ovisno o uređaju. A ako uzmes X1, onda cak desktop moze biti identican mojemu, jer X1 ima jednaku rezoluciju ekrana kao i Touch HD. WAD je svakom novom useru relativno kompliciran, potrebni su sati pikanja sa stylusom da bi sve sjelo na svoje mjesto. Ali ako imas vremena i volje; stylus u ruke i pici![]()
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
nisam bas mislio na ovaj screen poviše mog posta nego općenito ali svejedno hvala
sad jedno pitanje mogu li sto za***at na mobitelu s ovim?
Bookmarks