Naravno nakon što si skineš sa linka kojeg sam ti dao onda si te meters kopiraš na pda ili karticu.
Zatim odeš u settings iLaunchera i pod metersima promjeniš njihov path u onaj di si stavio te indikatore na pda.
Tek tada možeš izabirati neki koji ti se sviđa od tih.
Idem sada u bed...tako da se čujemo in the morning.
Cya...
Zgodno .....![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Evo i mali update...
Malo sam si opet sredio tabove na iLauncheru da izgleda nešto elegantnije.
Zadnji uredio Wisher : 04-10-2007 u 10:13
Evo...prije par dana sam napravio pi*dariju i morao sam napraviti hard reset usred dana u centru Zagreba.
Nakon toga sam popizdio i rekoh kada već mjenjam stvari na uređaju onda ću izbaciti ove tabove na iLauncheru (ionako rijetko kada koristim sve te ikonice), i ostaviti samo one najkorištenije. Također sam maknio i softkeys sa today-a sa vijay's aplikacijom.
Evo kako to zgleda
![]()
Zadnji uredio Wisher : 19-10-2007 u 21:58
Evo prve pošiljke...
_
_
_
_
_
![]()
Zadnji uredio mach1 : 21-11-2007 u 17:50
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Evo i druge pošiljke...
_
_
_
_
_
_
![]()
Zadnji uredio mach1 : 21-11-2007 u 17:50
@maca...e jesi ga bogme natrpao
Savjet: makni si tray sa today ekrana, dobiti ćeš više mjesta (hint: ako ne znaš kako provjeri startup folder)
Moj trenutno look![]()
Zadnji uredio mach1 : 21-11-2007 u 17:51
Tray ne znam kako maknuti, jer sam sve pogledao u Startup folderu i ništa me ne asocira na tray...A gledao sam u registryju i tamo isto nema nigdje gdje se određuje što se starta...
EDIT: Našao sam. Za one koji traže treba postaviti sljedeće vrijednosti sa nekim registry editorom
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Services\Power]
"ShowIcon"=dword:00000000
[HKEY_LOCAL_MACHINE\Services\WirelessMgr]
"Keep"=dword:00000000
Zadnji uredio T-Maca : 03-12-2007 u 11:59
par novih slika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio Thommy : 15-03-2008 u 18:53
Da malo oživimo ovu temu...
Evo, dva dana imam Vario 2, pa sam ga odlučio malo srediti...
trenutno izgleda ovako:
![]()
kako da maknem ovaj dole zadnji red (iznad contacts i calendar) ??
@Thommy: koju verziju iLouncher-a koristiš da si dobio dole samo ove ikone za bateriju i memoriju?? (i ako može neki link)![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Malo sam tražio neke aplikacije za slušanje muzike i gledanje vide-a, pa sam naletio na jednu zgodnu aplikaciju za slušanje muzike...
i malo sam temu promijenio pa mi today screen sad izgleda ovako
ništa pretjerano, pregledno mi je tako...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to sto koristim nije iLouncher nego resco today plugin
HiNavigator + WA Desktop
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nadopuna:
Touch sa Onyx JR ROM-om V3.1.2 (dio sa Today-a).....
NOVO:
Weather 1
Weather 2
EDIT:
Dialer
S2U2
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio kokibj : 26-10-2008 u 13:30 Razlog: New Onyx JR 3.1.2 ROM
ONE X & Sensation & Desire by HTC
[QUOTE=predator;464680]Kako dobiti status baterije i memorije na TSu? Ne mogu iskopati u opcijama...Izvorno postao Shamanix
nikako
Moraš instalirati neki program koji će ti donesti tu mogućnost
Calendar inace upaljen, ovdje skriven jer nije za javnost (a ako bluram, nis ne ne bu vidjelo)
Inace, zna li itko kako se rijesiti ikona baterije i com managera na dnu? (ne trebaju mi, a dobro bi mi doslo jos to malo prostora)
Evo i moje:
Razlučivost zaslona mobitela je 640x480, stoga postam i vjerni screenshot u toj veličini.
Zadnji uredio mach1 : 31-10-2008 u 18:14
MDA Compact IV
Dali ste to samo skinili neki skin i stavili ga ili su jos potrebni neki posebni programi kao npr. na Windozima da se to sve tako poslozi?
Inace, imam ono najnormalniju temu pa vas molim da stavite neki dobar link sa temama da i ja malo usminkam svoj smartphone.
Kako staviti na "desktop" ikone koje vidim da imate....znaci za one programe koje najvise koristim?
Pa ako nije problem dajte mi linkove i koji konkretno program za to da stavim gore,a da radi sa mojim uredajem.
Malo je kod MDA poblem onaj "HTC home" na desktopu, ali ako si sve ok poslozim to onda mogu slobodno maknuti.
Pozz i hvala!
Prijedlog, skini si neki od ovih app. i moči ćeš si takvo što narihtati iLauncher, SPB.Mobile.Shell.
Ja na svojem WM5 koristim iLauncher.
HC4L
Imam MDA Vario... Instaliral sam SpbMobileShell2.arm i sve se pokrenulo... Jel postoji opcija da se nevidi stara tema ispod?
Daj ekipa, pa ja to uopce ne mogu namjestiti da to sve dobijem....dali se jos neki programinstalira uz iLauncher ili SPB Mobile!?
Gledam ono sto je stavio Observer ili koki bj...kako to napraviti..!?
Ma nikada se sa nitijednime mobom nisam zamarao sa time, ali sada ocito imam viska vremena pa bi si to sve slozio.
TNX unaprijed na odgovorima....
Stavi iLauncher i čačkaj po postavkama, startupu i slično.
Nije problem, ali treba vremena da se malo skuži kako to radi na sustavu.
No da bi dobio ovo što sam ja dobio trebat ćeš ipak malo čačkati po skinovima u Photoshopu
No u biti sve što ti treba je iLauncher i icon pack.
Ostalo je sve stvar u postavkama.
Tu ti nema pomoći ako si sam ne znaš pomoći.
Ja se furam na jednostavnost.
A za nekakvo bolje slaganje sustava koliko vidim samo se koki_bj pošteno uhvatio truda.
Malo tko to složi onako pravo sa stilom![]()
Zadnji uredio Wisher : 04-12-2008 u 17:37
Bookmarks