Mislio sam na ovo sto sam prije imao
Dok ovo sto sam imam se bolje moze procitat, ali sporije radi..![]()
Mislio sam na ovo sto sam prije imao
Dok ovo sto sam imam se bolje moze procitat, ali sporije radi..![]()
A gle, to je sve stvar do skina, ja ne bih mjenjao iLauncher za Pocket plus niti da mi netko plati.Izvorno postao Shamanix
Te meters-e možeš i sam mjenjati ili napraviti svoje.
Ovi koje ja imam dolaze sa samim iLauncherom i kao što vidiš na screenshotu savršeno su čitljivi.
A sad, ti ih možeš sam mjenjati i nadodavati po volji.
Ma ljudi previše trošite na estetiku. Bezveze trošite svoje vrijeme i vrijeme procesora![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ma i ja se tu donekle slažem, ali ako malo bolje proučimo neke stvari onda ćemo vidjeti da aplikacija poput iLaunchera zapravo štedi vrijeme prilikom rada sa ppc uređajima, zar neIzvorno postao T-Maca
Mislim, pogledajmo koliko pojednostavljuje rad sa aplikacijama, kraticama, indikatorima itd.
Ilauncer je dobar ali nemam punu verziju pa koristim Spb pocket plus.A vidi da je i malo bržiIzvorno postao observer
pogledati ovdje iLauncherIzvorno postao prince0106
"Svaka budala ima svoje veselje"....Izvorno postao T-Maca
![]()
Pa što ako ja hoću imati 154 ikone i da mi ništa nije čitko? Ako meni paše....
Možda ne koristim PDA tako intenzivno kao vi (mislim poslovno)...ali instaliram i denistaliram svak dan najmanje 3 programa...soft resete i ne brojim, prčakm po registriju...napravo sam si big storage upgrade (kod MDA Compacta Storage s 6MB na 26 MB...upgrejdo rom itd...) i da neduljim učim se.....![]()
Sorry svima ali takvi komentari tipa estetike mi idu na jetra...
To je isto kao da ja kažem da uopće ne koristite potencijal PDA-a do kraja...tj sve ste to gotovo mogli i s običnim mobom....![]()
Bookmarks