i, jel zna netko razlog zašto gornji i donji tabovi nisu crne boje kao i ostatak teme, a trebali bi biti?
To mi se događa i na još nekoliko tema.
i, jel zna netko razlog zašto gornji i donji tabovi nisu crne boje kao i ostatak teme, a trebali bi biti?
To mi se događa i na još nekoliko tema.
Razlog je u tome sto na WM5 nemogu biti ti dijelovi tamniji nego sto jesu, to je najcrnje koliko ide, tak da je vise kao sivo, al ni to ne izgleda lose..
ne znam baš...zašto onda na stranici sa koje sam skinuo temu (kao i na gifu gore) ta tema izgleda potpuno crna?
Skinio sam theme maker i kad prebacis na WM5 ti neda da uzmes crnju od ove koje je gore.. Skini pa provjeri.. Zasto je na ovoj gore slici tako stvarno nebi znao..
Evo našao jednu zgodnu crnu temu, veličine je manje od 2KB i moram priznati da mi ppc odmah radi brže (e sad jel to samo moj subjektivan feeling ili nije ne znam ali mi se tako čini).
![]()
Zadnji uredio Wisher : 18-12-2006 u 01:15
Pa na Variu je bitan svaki megaherc pa se ni ne treba trošiti puno na te resurse. Ja sam uglavnom zadovoljan ponuđenim![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Izvorno postao T-Maca
Upravo zato i koristim ovaj relativni minimalizam, da mi ostane što više resursa za same aplikacije.
Baš sam zato i odabrao iLauncher koji se pokazao brži i funkcionalniji od pocket plusa i ostale bande
Samo što ljudi ne gledaju sve opcije koje ovaj software nudi, pa koriste još programa za neke stvari koje ovaj programčić i tako ima već integrirano.
Velim meni je preheben jer tražim funkcionalnost e ne neki vizualni doživljaj koji će mi uzeti dragocjene resurse.
Izvorno postao observer
Ajd pošalji temu:-) na private ili ga stavi ovdje...
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
možeš ju poslat meni da je uploadam ,pa če biti dostupna svima.
Izvorno postao speedcats
Kako cu na svom compactu dobit ovako lijepe zaslone kao i ostali.Ja kad skinem temu samo mi se background promjeni.Gdje da nađem skinove i drukčije ikonice one velike,lijepe?
Bookmarks