da malo osvježim ovaj thread
trenutno to izgleda ovako:
![]()
da malo osvježim ovaj thread
trenutno to izgleda ovako:
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
koji je ovo program za vrijeme?izgleda "nenametljivo" za razliku od ostalih koje sam primjetio
Spb weather (ako trebas serial, javi). Uz njega dolazi nekoliko skinova i dosta je prilagodljiv.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
tnx,evo več sam stavio sbsh pocket weather,čini mi se dosta dobar.
Malo off topic...koliko često radiš update za vrijeme i koliko je veliki taj update....Izvorno postao rospaya
Da si znam izračunati kolko me košta..he, he...![]()
update se sam napravi kad se sinhronizira sa kompjuterom,ide i preko gprs-a no program skida nekoliko dana unaprijed ,vjerojatno ga sinhroniziraš češče od toga![]()
Update radim preko Active Synca, a promet je manji od 10 kb tjedno. Meni je negdje oko 4 kb od utorka.
www.gadgethive.com
Bookmarks