A što je to posebno? Meni se ovo najviše sviđa... Jednostavno, nije čačrčkano svim i svačim, pregledno...Izvorno postao rospaya
A što je to posebno? Meni se ovo najviše sviđa... Jednostavno, nije čačrčkano svim i svačim, pregledno...Izvorno postao rospaya
E to mi je najvaznije, preglednost... No htio sam uzeti neki program da bi imao sto vise informacija fullscreen.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ikone za WAD
http://rapidshare.de/files/24678184/Icon.zip
ako vam se sviđaju....
da malo osvježim ovaj thread
trenutno to izgleda ovako:
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
koji je ovo program za vrijeme?izgleda "nenametljivo" za razliku od ostalih koje sam primjetio
Spb weather (ako trebas serial, javi). Uz njega dolazi nekoliko skinova i dosta je prilagodljiv.
www.gadgethive.com
Bookmarks