mozda ti je crko display
mobitel je radio cca 1 mjesec i nakon toga se je sam ugasio i sada se se neda upaliti niti daje bilo kakav zvuk.Čitao sam u postu za c60 da treba pokušati spojiti nešto na tiskanoj pločici pa ako netko ima nešto bio bih zahvalan.
Mobitel inače može puniti bateriju jer sam probao sa drugom baterijom koja je bila prazna i napunio ju je. Hvala.
mozda ti je crko display
zene kazu boli glava,boli glava a ja kazem da kupu jastuk
Da možda je display, jer ubijen mob ne može punit batt., a i nisi mu dirao memoriju.
A upali ti se svijetlo kad ga pokušaš upalit?
Ubijeni C62 može puniti bateriju. Isto tako nemoguće je ubiti mobitel bez kabela. S obzirom da nisi prvi s ovakvom greškom potraži prvo temu gdje je stavljena shema kabela za C62. Vidi da li ti se više isplati kupovati orginal kabel za C62 ili prepravljati kabel za seriju 55. Kad riješiš kabel onda možemo dalje. Ako se ne želiš gnjaviti kabelom možeš na privat dobiti preporuku za servis.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Prilikom paljenja mobitel ne daje nikakve znakove života, a neda mi se kupovati kabel kada je njegova vrijednost mala, jedino ako netko ima takav mobitel koji je u kvaru pa da se pokuša sastaviti jedan ili ako netko zna za kakav servis ma mojem području neka javi ( odnosi se na kolegu iz Duga Rese). Hvala.
Imaš privatnu poruku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Please HELP
daq li USB kabel od siemensa mc 60 odgovara siemensu c62
Thanks!!!!
Ne u potpunosti, treba mu dodati napajanje. Imaš shemu na forumu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks