evo, maknuo sam i ja pivo, eto popilo se (hehehe)
evo, maknuo sam i ja pivo, eto popilo se (hehehe)
Ej bok ekipa!
Evo da i ja napravim nesto korisno, usput da kazem da mi mob i nije tako los, tocnije u pocetku mi je bio bezveze, ali sada malo bolje razmislim i vidim da se moze prodavati jedna nokia 3310 ili 3330, pa cak i 3410 onda mislim da moze i ovaj(smatram da je cak puno bolje, kvalitetniji i ljepsi), cak drzim da je puno ljepsi, a sto se tice dimenzija definitivno je manji, tanji itd., evo tocnih dimenzija i svih drugih specifikacija koje sam uspjela naci:
General:
Network GSM 900 / GSM 1800
Introduced: Q4, 2002
Size Dimensions: 99 x 43.5 x 17.7 mm
Weight: 75 g
Display Type: Full graphics
Size:
- Blue backlight
- 4 levels greyscale
Optional:
Vibration In phone
- EMS
- Picture editor
- Ringtones can be assigned to phonebook entries
Memory Numbers in phone:
Dialed calls 10
Received calls 10
Missed calls 10
- 10 SMS templates
Features SMS Send/Receive
Clock Yes
Alarm Yes
Data 14400 bps
Infrared port No
Games Yes
Colors 3 - Icy Blue, Gentle Gold and Fresh White
- WAP 1.2.1
- T9
- Calculator
- Calendar
Battery performance :
Stand-by Talk time
Standard battery, Li-Po Up to 200 h Up to 4 h 30 min
Jedini problem je u tome sto se cijena krece od 149,99 do 199,99 USD, sto i nije tako mala cijena, a ako uzememo da je 1 USD cca. 7,3 kn, onda smo dobili cijenu od cca. 1.050,00 - 1.500,00 kn, pa sada kome se svidja nega izvoli
Marina - pozdrav svima iz Splita!
mogu se kladit da si ove specs kopirala sa gsmarene, jel tako ? uostalom 1500 i nije tol'ko puno
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Jesam, zar nisam smjela? Nasla sam tu stranicu i cini se jako dobra!!!
ma ne samo pitam . . . dobra je ta stranica samo nemaju puno slika, koliko sam skuzio vecinom imaju samo nokiju
U odnosu na spomenude nokijice mob je ujedno Mister i Gladijator iako bi bilo bolje da je bar 2,5 mm tanji ne želim bit sitničav al najdraži su mi maleni i tanki mobići koji su tako lagani da ih ne osjetiš u ruci
Viva la Nippon!!!
inace su takvi mobiteli spadali u visu klasu, ali eto SE napravio promjenu i napravio mali mob. za sitne pare![]()
Eno ga u polteru za 850 kn u simpa paketu!!!
ma nemoguce da je vec stigao?! Ajde super![]()
ajd super da si nam se javila!želim ti sretnu novu godinu(naravno,i svim ostalim članovima foruma),ali tebi posebno!i još k tome dobiš iića!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Hvala gIK (ja sam skroz zaboravila u onoj prosloj poruci cestitat vam), zato vam sada zelim sve najbolje u Novoj godini... i tebi gIK posebno, kao sto si i ti meni...
Zaboravila sam jer sam bila tako zaprepastena informacijom da je vec stigao u ducane?!
hvala marina!a jel biloza novu?
ma kakvi, ja ti ne pijem, to mi je malo seljacki, a pogotovo za curu?!!?!
Ali dobro svi imamo razlicite poglede na odredjene stvari...
E zaboravila sam napisati nesto vezano za ovaj SonyEricsson T100, bas sam vidjela novi VipMag i pise da ce biti uskoro u prodaji, a svrstali su ga u klasu do 1.200,00 kn, zajedno sa:
- Telit GM 822,
- Alcatel OT 311,
- Siemens C45,
- Nokia 3310,
- Siemens MT50,
- Sony J70
- i naravno SonyEricsson T100
Sta vi mislite koji je najbolji? Ja osobno mislim da su jako dobri ovi Siemens MT50 i Sony J70, sto ne znaci da T100 ne valja, dapace!
istina svi imamo razlicite poglede na neke stvari, ali nema mi nista gore kad vidim da neka cura pije pivo iz boce. . . ja bih si uzeo sonija
Slazem se s tobom Player 4 ever, a sto se tice sony-a mislis na samo sony-a ili na ovog sonyericssona, pretpostavljam na samog sony-a, ali tko pita ne skita, zar ne?![]()
Meni je taj sony super, bas za moju torbicu, ali mi se isto cini malo prevelikim, jer kada sam u sportskom looku, onda ne nosim torbicu, a za u dzep mi je malo velik
mislio sam na sony j70
marina ja sam se samo šalio.morao sam ubacit onog smajlića!al vidim da niko ne komentira! inače,slažem se da je cuganje seljački,koda se čovjek nemože zabavit bez cuge?!a što se tiče mojbitela,j70 je fenomenalan mob!
na mogu vjerovat kako te je smotalaPoslao: gIK
marina ja sam se samo šalio.morao sam ubacit onog smajlića!al vidim da niko ne komentira! inače,slažem se da je cuganje seljački,koda se čovjek nemože zabavit bez cuge?!a što se tiče mojbitela,j70 je fenomenalan mob!
![]()
a meni je smajlić baš dobar
ahhh žene... a smajlić je 1.liga!>a kaj veliš na ovog?
nadam se da mi nije baš bukvalno upućen...
bilo bi mi žao da nas posvađa jedna žemskinja![]()
hahaha, Gik nema problema, a uostalom ne trebas se ispricavati
Sto se tice smajlica, on je stvarno lud, usput kako vi uopce stavite te smailove u poruku?
A Karamane moje namjere i nisu da posvadjam tebe i Gika, niti mi ne pada na pamet, sta si se prepao, zar ti je on tako drag, a ja ti predstavljam konkurenciju? Hehehe, sala
P.S otisli mi daleko od SonyEricssona T100
ma j... t100, glavno da je nama dobro...
znam ja da ti nisi loša, ali sam se ipak na trenutak prepao![]()
niti ja ne znam za one druge smajliće pa su mi dobri i ovi stari
mene zanima jel brz software u tom mobitelu, pa ako ga je netko iskusio nek veli...
ne karaman,nije bio tebi upućen!samo sam htio da ga ocijeniš.marina nas nikad neće posvađat!![]()
Bookmarks