da, paramatetri baterije u flashu su pobrkani...Izvorno postao markoeres
trebaš flashanje.
javi mi se na PM
ovako imam K700i i brandiran je na t-mobile a htio bih da ne bude brandiran...hehehe malo smijesno zvuci al tako je.naime mob ima neke tikove(indikator(pokazivač) trajanja baterije je totalno nepouzdan) , a uz to ima i one t-mobile oznake u meniju sto me zivcirapa sam mislio da bi novi firmware pomogao u rijesavanju toga no posto nemam garanciju nisam siguran kolko ce me to kostat u servisu i dali oni uopce rade to(tj. brandirane mobitele pretvaraju u "obicne").bilo kakve informacije o ovome bi mi bile korisne.
p.s. ukoliko ste imali slicne probleme s baterijom da zeza indikator i da baterija malo traje jel novi fw pomogao?![]()
da, paramatetri baterije u flashu su pobrkani...Izvorno postao markoeres
trebaš flashanje.
javi mi se na PM
Da bilo je problema sa starijim firmwareima na K700.Kada sa ja kupovao K700 odmah sam da dao flesati bas zbog tih stvari i sto se toga tice ne moras se bojati odi u servis i kazi sto te muci i neka ti stave zadnji flash i stvar rijesena.
U službenom servisu ti ne smiju maknuti brandiran softver, ali ako to napraviš sa strane, onda ti odlazi garancija. Pa ti biraj...
@frish-KI nemam ja sta birat kad nemam garanciju uopce...da malo bolje čitaš![]()
a najvise me zanima kolko ce me to kostat u servisu.valjda me nece oprat.![]()
u službenom servisu flashaju samo sfa, dok ostatak flasha ne diraju...Izvorno postao frish-KI
inače, ja obično ako netko ima garanciju isčitam originalni flash i pošaljem ga ljudima mailom, tako da ako treba reklamirat na garanciji (samo u slučaju HW kvara) vratim originalni flash, zaključam mob i sve rješeno. za brandiranje, potrebno je samo ubacit customizacijuIzvorno postao markoeres
Inovator sve radi super.. javi se njemu.Izvorno postao markoeres
vidim da si iz ZG.
Bookmarks