Nije to joystic. Rješenje je isto kao i na Z520i.
Mob izgleda odlično.
btw. koja je to psp ikona?
Ne vjerujem, nadam se da nije fake, i da je blizu izlazak nasljednika K750!![]()
![]()
Veci ekran, mozda 240*320?? Novi layout tipki kao i kod W810.
Ali i dalje joystick, i cini mi se premale tipke.
Moguce 3.2 MP kamera??
I vidim PSP ikonu!!!
SE![]()
linkich... (ako ga ne smijem davati, brisite ga)
Nije to joystic. Rješenje je isto kao i na Z520i.
Mob izgleda odlično.
btw. koja je to psp ikona?
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Pa pogledaj na novo dizajniranom sucelju telefona, ikona dolje!
Aah, sto bi to znacilo za moj PSP ??![]()
Mozda ce biti kompatibilan sa PSP-om.Izvorno postao YarisBlue
![]()
Izgleda odlicno![]()
Cool, evo imaticu hoće li valjati ovakav
Mob je odličan i bez detaljnih karakteristika, samo neznam zašto psp? Kolko bi to bilo potrebno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nije vrag da se radi o UIQ platformi? Nešto se šuška... hehehe, to bi bilo zakon...
EDIT:
Ma vjerojatno nije... ali standby screen liči na onaj od P990... vjerojatno su samo UI promjenili malo...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nekako sam skeptičan prema ovim fotkama. Zašto su baš tako loše? Tu ostaje dosta mjesta za photoshop i da se ne primjeti toliko. Ali, ako jest pravi, izgled ništa ne znači dok ne vidimo specifikacije...
Hmmm... vidi ovo - netko je okinuo špijunsku fotku na nekakvoj internoj prezentaciji...
Wilma: K750 successor:
http://img234.imageshack.us/img234/5592/k8504yf.jpg
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ja tu išta da mogu raspoznati. Jedino je jasno da se radi o nasljedniku K750... Mada i tu bi se dalo biti sumnjivim...![]()
Bio si ti već sumnjičav i prije ako se ne varam (K750), pa se pokazalo da je neopravdano...![]()
onda je to kao K750 samo sa dodatnom walkman opcijom
jos samo da izadu prave fotke, pa da se vidi stvarno kakav je i sto ima sve
Mislim da ce to biti moj sljedeci mob (ili w810i)![]()
iPhone 5s 16 GB
Cekam sluzbenu objavu i prave specifikacije, ovo ce biti mrak aparat jos ako stave 3.2 MPX kameru o kojoj se suska onda je to definitivno .
evo zanimljive informacije....
T610: March 4, 2003
K700i: March 9, 2004
K750i: March 1, 2005
K800i: March x, 2006...![]()
.....cute but psycho.....
nekako mi je preslican k750.
meni se dizajn ne sviđa, ali iskreno, to mi nije ni presudno... pričekat ćemo pa ćemo vidit![]()
trebao bi biti mrak ako je samo pola od rećenog istina-![]()
abdbda
Evo malo bolja slika;
![]()
predobar telefon, moj sljedeci![]()
iPhone 5s 16 GB
ako je display 320 x 240 onda je već velik napredak...ja ga nisam uzeo samo zbog displaya...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
A gdje mu je jog dial![]()
Forumaš godine :)
Izgleda fenomenalno, mrak... mislio sam uzeti w 810 ali ću se strpiti dok ovo ne izade
PREDATOR
jos nest, sta sam naso
Size 106,8 x 45.2 x 19,2 mm, 108 gramm
GoForce 4800 with standby 3D-mode (always on) appx. power consumption #3
Display 2.0", 240x320, 262k, Seiko Epson (TBD)
3.2 mpx camera (TBD)
1.3 mpx frontal camera (TBD)
3D sound, dual speaker
A2DP, BT v2.0 +EDR
a-GPS (TBD, only V-version)
.....cute but psycho.....
Ja ne vidim drugu kameru na slici!
![]()
Navodno su dvije verzije telefona. Kodnih imena Wilma i Betty, jedan 3G, jedan ne. Tako da je ovaj mozda bez dvije kamere...:bunny:
Bookmarks