Navodno su dvije verzije telefona. Kodnih imena Wilma i Betty, jedan 3G, jedan ne. Tako da je ovaj mozda bez dvije kamere...:bunny:
Navodno su dvije verzije telefona. Kodnih imena Wilma i Betty, jedan 3G, jedan ne. Tako da je ovaj mozda bez dvije kamere...:bunny:
U svakom sličaju vrlo zanimljivo!
Iščekujem izlazak!
![]()
Super telefon s ekrančetinom da ga lakše zguliš![]()
Mob je po meni ružan...
I tipke su pre male, pogledajte tipku 2, da pritisnete tu tipku trebat će vam igla...
Zadnji uredio Compov : 12-01-2006 u 02:32
Seriously?
ja sam naišao na članak u novinama gdje više izgleda kao K600 pa tako ima i 2 kamere i izgleda totalno drugačije (od ovih gore)ili su objavili krivu sliku
abdbda
Trebali bi te ekrane premazivat tako da se ne mogu izgrebst... (ko nokia 8800 kaj ima safirno staklo preko zaslona)...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa da košta sedam somova...Izvorno postao whiteboy
![]()
Ma takve uređaje izbjegavam jer će se izgrepst sigurno pogotovo kada ima tako ogroman ekran, ne vidim što će mi? Trebali su stavit manji ekran i te tipke riješiti udobnije, i onda bi bio ok mob... Ovako pretjeruju...
Seriously?
Veliki ekran je veliki plus i stvar zbog koje ču ga kupiti čim izade. Ako ne pazis na mob izgrebat ces ekran ma kako mali bio. Imao sam p 900, a sada i n 6680, oba sa velikim ekranima i bez ogrebotina. A sto se tipkovnice tiče slična je ovoj na k 750 i sa njom nemam nikakvih problema glede veličine.
PREDATOR
Tipkovnica je identična (alfanumerička) onoj na K750i... malo mi to djeluje sumnjivo...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Da, ista je kao na k 750, to mi bas odgovara.
PREDATOR
kao sto i kaze WB, stavio sam moj K750 pokraj te slike i bas promatrao detalj po detalj i sve je 100% isto, tako da je izgleda i slika lazna
iPhone 5s 16 GB
To se i meni čini s tom slikom, od gumbi na boku, otvora za MS, zakrivljenost gornje i donje strane, tipkovnica... kao da je u PS-u samo promjenjena veličina zaslona i funkcijske tipke što nije teško... za razliku od spy live fotki (di se vidi da se radi o novom, drukčijem telefonu, iako ni tu ne isključujem ništa), ovo je PS ziher...
Pa normalno da je lažnjak, tip koji je sastavljao fotku je i sam rekao da je lažnjak, da samo služi kao približna rekonstrukcija onoga što se vidi na spy fotkama...Izvorno postao whiteboy
Use the Fork, because there is no Spoon.
ma i nema veze, ako je "stvarno" takav. Neka ostanu tipke kao kod K750, a najvise mi se svida veci ekran i sto nema joysticka. Ako ostane ovakav, njega sljedeceg uzimam![]()
iPhone 5s 16 GB
Slazem se u potpunosti.
PREDATOR
Gledam ovu sliku svojim ocima i nevjerujem. Koji mobitel..........wow..............
Kao da sam ga ja crtao. I jos ako se moze povezati sa PSP-om...........wow......
I jos ako je symbian 9.0 i jos ako ima wlan..............wow................
3.2mpx............wow..................
320*240...............wow.................
Koji izgled, nikada nisam vidija lipsi mobitel.
Bas sam sada mislija kupiti nokiu 6630, ali kada vidim sada ovaj mob........
Ostaviti cu ja moga k300i i poceti skupljati lovu za ovaj mobitel.
Valjda cu uspiti skupiti love. Nece valjda biti skuplji od 4000kn.
... i još da ima hologramski display...i da ima 12x optički zoom...i 800 mhz procesor...![]()
![]()
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
i izmjenjivu optiku,hard disk 20gb,zaslon od 4,3mlrd boja...![]()
Prvo treba se dokazati da se ne radi u PS lažnjaku.
PS laznjak je 100%, pogledajte ekran kako su ekranski fontovi rastegnuti po visini....
Što je lažnjak? Live slike??
Za ovu gore smo već zaključili da je lažnjak, ali za live slike se ne bi zakleo...
ali nije ni slično onome na spy fotkama. meni je po formi telefon na spy fotkama sličniji T610 (nema zakrivljenosti gornjeg ruba, kao na K750)
K900i (Symbian OS 9.1)
- Netze: Triband-Betrieb in GSM 900/1800/1900-Netzen und UMTS-Netzen
- Abmessungen: 105 mm x 46 mm x 21 mm
- Gewicht: 101 Gramm
- Betriebssystem: Symbian OS 9.1
- Benutzeroberfläche: Series 60, 3rd Edition
- Display: 240x320 Pixel (QVGA) bei 262.144 Farben
- Kamera1: 3,2 Megapixel Hauptkamera (VGA Videoaufzeichnung)
- Kamera2: 1,3 Megapixel Frontkamera für Videotelefonie
- Datenübertragung: CSD, GRPS, EGPRS, UMTS, WLAN (802.11g, 802.11e und 802.11i)
- 256 MB interner Speicher, erweiterbar durch Memory Stick Duo Pro
- MP3 Player, Videoplayer, RDS Radio
- Sprachfeatures: Sprachwahl, Sprachsteuerung (Stimmunanabhängig)
- USB-FastPort
Sta kazete naovo cudo, jeli fake ili nije?
cisti fake
kaj je to krizanac nokie i se?
skroz bezveze mi izgleda
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
pogledaj sta ti pise na slici.....![]()
.....cute but psycho.....
Bookmarks