Ja bi uzeo L6 makar je k700 bogatiji funkcijama... L6 je atraktivan i ima solidne funkcije...neznam...ja bi L6
Ja bi uzeo L6 makar je k700 bogatiji funkcijama... L6 je atraktivan i ima solidne funkcije...neznam...ja bi L6
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Budem ih sutra malo uživo pogledao pa ih uzeo. L6 mi na prvi dojam ima solidniju građu, ali k700 je ipak k700... samo što o L6 nisam uspio saznati baš puno
Use the Fork, because there is no Spoon.
Moj frendica i brat od te frendice imaju L6, mob je nevjerojatno tanak i stvarno lijepo izgleda... ali ima više mana... Slika je užasna na zaslonu mobitela jer ekran prikazuje sliku samo do pola ekrana (na kompu je dobra ima malo boja tj. boje nisu izražene), video skakuće to mi ide na živce, slikanje u mraku je nemoguće, zvuk je savršen ali pucketa u zvučniku ako je pre glasan JER SE NE MOŽE SMANJITI ILI POJAČATI..., oćeš još mana? nema govorno biranje ima još mana samo se ne mogu sjetitisve u svemu mobitel za one koji žele imati mob koji privlači pažnju (moja frendica veli da kad je bila u muzeju neke žene su komentirale mobitel (pozitivno tipa ala gle kak tanak mob a joj...
) dok je slikala)
Seriously?
isto tako bi se i za k700 mogle navesti mnoge mane,kao sto su losi joystick i tipkovnica,nestabilan i kvarljiv softver(cast iznimkama),sporost u radu bez obzira na verziju softvera itd.ipak se i kao takav odlicno prodaje.
To je zato što ljudi ne znaju... ljudi kada idu kupovati mobitel kupuju na izgled i ne raspitaju se prije kupnje mobitela... ja kada kupujem mobitel jedno 2 tjedna ga proučavam na internetu na forumima tek onda ga kupim ako sam zadovoljan njime... ovaj z520i sam kupio jer je stvarno dobar osim mane s tipkom kamere međutim meni to ne smeta... mrzim što rade mobitele a ne testiraju ih kako treba, Na tv-u sam gledao nekakvu emisiju u kojoj se govorilo o tome kako se u hrvatsku uvozi nekvalitetna roba... SVA, uključujući i mobitele tj. elektroniku uskoro će se to sredit (bar su tako rekli) uglavnom izgleda da nama donose škart mobitele, sve u svemu zalomi se tu i tamo neki kvalitetni, primjetio sam da ako netko donese mobitel iz njemačke ili negdje iz vana da su kvalitetniji duže im rade bez problema uglavnom...Izvorno postao zmija
Seriously?
imao i jedan i drugi... k700 je bolid u odnosu na L6, L6 je samo sminka, koma display, software kao i u svake motorole komplikacija...
burek svima a ne samo njima...
nekome je vaznija sminka od funkcionalnosti![]()
Bookmarks