Onaj sa zelenim krugom je super!Izvorno postao DadušPraskuš
Mogao bi se pokazati vrlo korisnim,samo što ne smije biti oblačno!
![]()
Šta mislite o compassu?
Onaj sa zelenim krugom je super!Izvorno postao DadušPraskuš
Mogao bi se pokazati vrlo korisnim,samo što ne smije biti oblačno!
![]()
Al treba neke kordinate upisat?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
-ekipa ja sam ljubomoran pa mi recite jel se moram sam snać ili stavit novu temu -kao što imate od softvera na W900i ili će kolega @imatic poslat i meni neki pametan link gdje će bit kakvih (teme,igrice ,aplikacije itd)dobrih stvari
- ja sam za sada samo našao myW900 na lasyk netu
abdbda
Evo ti link za igre S700/W900;Izvorno postao abd
Code:http://masyaka.ru/games/s700/
Da to ni ja ne kuzim jel to treba meridijan upisat ili staIzvorno postao whiteboy
kao sto si i rekao imas dosta stvari na www.myw900.lasyk.net (tema, wallpapera...)Izvorno postao abd
onda evo jos jedan za teme:
http://gallery.mobile9.com/c/sony-er...900i-themes/1/
EDIT: sad tek vidim da igre od S700 rade na W900, budem sad pogledao sta ima
iPhone 5s 16 GB
evo igara ovdje
www.halfempty.co.uk - moras se registrirati i napraviti 5 postova i ima dio S7xx games
ako naletim na jos nesto stavit cu ti tu![]()
iPhone 5s 16 GB
Treba upisati geografsku širinu i dužinu mjesta na kojem se nalaziš. Međutim ne skužih kako se upisuju minuteIzvorno postao whiteboy
![]()
Hvala ti ...
DUKE II CMGSN
Nemam GPS da bi znao točnu lokalnu. Generalno dužinu i širinu ZG-a?Izvorno postao DadušPraskuš
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Za Zagreb:Izvorno postao whiteboy
--Latitude 45
--Longitude 15
Za Split:
--Latitude 43
--Longitude 16
Za Osijek:
--Latitude 45
--Longitude 18
Za Rijeku:
--Latitude 45
--Longitude 14
Ali nemre to radit kad se 'igla' ne miče pomicanjem mobitela.
Pa nije u tome štos!Izvorno postao whiteboy
Zato i traži koordinate!
Pomoću njih se određuje položaj Sunca i Mjeseca,i onda se po njima orjentiraš.
Jedini je problem ako je oblačno. Onda je program beskoristan.
![]()
-ekipa- imatic,mentol fala -![]()
abdbda
Mislim da je Zagreb Longitude 16Izvorno postao Mate_Balota
kad tu prolazi meridijan 16 ne...
Pogledaj na Google Earth i uvjeri se sam.Izvorno postao EagleONE
![]()
Kip bana Jelačića na trgu je:
--longitude --> 15° 58´ 38.42"
--latitude --> 45° 48´ 47.93"
![]()
Nova aplikacija World Factbook 2005
5 MB
Prikazuje sve o svakoj drzavi svijeta. Povrsinu, granice, drzavno uredenje, predsjednike, povrsinu mora (ako postoji)..... i jos mnogo toga. Isplati se skinuti
http://www.megaupload.com/?d=4094BD6C
iPhone 5s 16 GB
Ajd ti to ponovo uploadaj.
Nešto nije u redu tamo!
radi, ja sad probao ponovo skinuti![]()
iPhone 5s 16 GB
Jel znas mozda jel radi to na K700i? Da ne skidam bezveze ako ne radi.Izvorno postao imatic
Pise samo za K750. Probaj, sve od k700 radi na K750, mozda je i obratno![]()
iPhone 5s 16 GB
Imatic, veliko hvala na linkovima. Jel možeš, molim te, ponovo uploadat 4. dio s prethodne stranice? Izbacuje poruku:
This file has expired due to inactivity.
budem to rijesio![]()
iPhone 5s 16 GB
Moze li mi tko reci gdje mogu naci nesto kao tutorijal tj. neka manja uputstva kako ubacivati programe u k750 i predpostavljam preko kabla,jer sam novi sa ovim mobitelom![]()
Bookmarks