Pogledaj ovaj thread
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17343
Taj uredjaj dodje 1500kn, a dolazi sa 40GB, bolje ti je njega uzet
U ponudi HG Spota se po cijeni od 1015,00 kn pojavio MP3/WMA/FM/Video player, Cool Sources MPT4, 1 GB.Po navedenim karakteristikama izgleda odlično,pa me zanima da li ga je možda netko nabavio i ako je, kakvi su dojmovi ?
FM+MP3+USB 2.0+MPX+E-knjiga flash disk + Snimanje + A - B ponavljanje
MP3 / WMA / MPX (Može spremiti WMV,WMA,ASF,MPG,MPEG,MOV,AVI into .MPX).
Podržava MPV, MPEG I/II layer 2/3, 8-448Kbps.
E-knjiga (*.txt formati
USB flash disk, 1 GB flash memorije
FM ugrađen
64k OLED zaslon
ID3 podrška, Lyric zaslon
7 mode equalizer
Timer
Telefonski imenik
Ponavljanje A-B;
USB 2.0
12 sati reprodukcija
punjenje preko USB-a
![]()
Pogledaj ovaj thread
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=17343
Taj uredjaj dodje 1500kn, a dolazi sa 40GB, bolje ti je njega uzet
Testis unnus, testis nullus!
Kakva mu je kvaliteta reprodukcije, izrade? Ovo mi se nekak čini full jeftino za takav uređaj...
Bom Chicka WahWah
Nije loše,ali taj player nema ekran,znači treba ga priključiti na monitor ili TV,pa samim tim nije mobilanIzvorno postao marko6630
marko6630,jesi li zapravo uopče pročito što je taj uređaj i kako se koristi,jel to nije prijenosni mp3 player namjenjan slušanju glazbe u pokretu
angels might have been eaten.
Sorry, Miro, brzopletost...Izvorno postao sodom
![]()
Testis unnus, testis nullus!
Briem da takav ima moj frend, on je dao za svog 500kn i ima 256MB... A bilo je i od 512MB za 550kn, ali je nestalo
Ljudi, ja sam kupio taj mp3 player frendici za poklon. Nemojte da vas slika zavarava. Riječ je o trash proizvodu za kineske placeve. Ubitebože. Morao sam ga nositi natrag i uzeti nešto u zamjenu za isti iznos. Velik je cca 5 x 3 cm, pa na tu površinu još stavite onaj mali display. Uređaj niti nema volume kontrolu. Izbjegavati pod svaku cijenu.
da slika ne zavara,lol
pa slika je dovoljna da vidim o čemu se tu radi.
a vidio sam u nekom starijem mislim da pcchipu geilov isto neki okrugli sa 512mb-a za 800-tinjak kunja
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks