Prvi puta cujem za to, trebao si prije postat o tome da i mi besple surfamo i skidamo a ne sada kada se naplacuje![]()
Jednom sam bija dosao na ideju kako bi bilo da postoji besplatan internet na mobitelima putem gprsa.
Od vipa sam imao gprs postavke i u internet postavkama sam umjesto wap spajanja odabrao neko http.
Kada nisam imao love na mobu uspijo sam se besplatno spojiti na wap. Mogao sam ici na bilo koju stranicu na wapu.
To sam iskustvo podjelio sa prijateljima koji su imali isto k700i. I tako samo mi jedno dobra 3 mjeseca mogli ici besplatno na wap mobitelima. Ja sam svakoga dana skidao java igre, slike, melodije.
Sada mi vise nece ide na taj internet, javi mi se poruka da nesto nije u redu sa postavkama.
JESTE LI VI IMALI SLICNO ISKUSTVO. ZNATE LI VI NEKE POSTAVKE ZA BESPLATNI INTERNET.
Prvi puta cujem za to, trebao si prije postat o tome da i mi besple surfamo i skidamo a ne sada kada se naplacuje![]()
Daj olovku da potpišem ovo, aha evo našao sam je... POTPISUJEMIzvorno postao mentol
![]()
Seriously?
ne radi ti zato jer nisi to podjelio prije s nama pa te bog kaznio![]()
Vi vidite stvari i pitate zasto. Ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam zasto ne?
Pa... Ja jesam... Ali trajalo je jedan dan... Ali taj dan bijaše blagoslovljen multimedijom... Sutra dan... Nevaljaju postavke... K700i također... VIP isto tako
Pa dajte stavite kako da postavimo postavke , a ne samo ko mulci govoriti da nece MOZDA NAMA OČE !
ovako..nemam bt, al imam,na firmu, pa mi "besplatan" wap,itd.. pa bi molio da mi napisete neke wap stranice za neke igre,teme i sl i jos bolje neke dobre programe pomogucnost cijele..do sad sam iso na getjar pa ima broj quickshare il tak nes..odlicno,brzo, al programi i igre su vecina demo i nema bas nekih kvalitetnih..pa kazete da ste svi te dane se naskidali svega,pa bi htio neke stranice da i ja skinem..![]()
bio nekad oglas...
e tako je i meni bilo i mogao sam ići na mobitelu gdje god sam htio i to mi je prestalo u 11 mjesecu 2005 (nokia 3220) neznam ni ja kako sam napravio i u tom dobu sam skinuo 40 mb podataka na mob
evo moje teme http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...besplatan+gprs
Bookmarks