oko 600 kb
Namjeravam kupovati t300 pa bi molio da pošaljete linkove gdje mogu naći software za njega (bilokakav)!
koliko memorije ima t300 za pohranu fotgrafija?![]()
![]()
oko 600 kb
Strength is irrelevant. Resistance is futile.
+ ona u kameri!![]()
Imas program za theme i slanje fileova na mojoj stranici:
http://sezam-picika.web1000.com
I na www.esato.com odi na resources i tamo se snadji
Forumaš godine :)
nisam 100% siguran dal je ovo radi za t300,al probaj
http://sourceforge.net/projects/fma
Meni na t68 radi odlicno :-)
Inace,to ti je sms manager
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
A teme, slike, screensavere i melodije (s efektima) imaš i na mojoj stranici (u potpisu) koja je još u razvitku pošto mi je to prva stranica...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moze savijet za stranicu?
Probaj nac i stavit malo vise hit melodija :-)
Savjet je uvijek dobrodošao, al već sam pisao o sajtu da baš namam sad vremena pa ću ga skroz sredit preko ljeta... a i prvi mi je to sajt pa se preko njega još učim izradi web stranica... imam doma na kompu hrpu sadržaja ali uploadat ću sve to tek preko ljeta...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Javi kad zavrsis
P.S Mislim da ti link za FAQ ne radi
Znam kad još nisam napravio FAQ... al bit će i toga...
Software za T300 i prvenstveno za T68i još možete pronaći na www.christersson.org
Bookmarks