Zna li tko gdje bi se mogao naći novi t630 i po kojim cijenama?
Znam da je mob star ali susjedu je riknuo jedan 630 nakon dvije godine a on bi opet želio isti i naravno mene zadužio da mu ga nađem!
Zna li tko gdje bi se mogao naći novi t630 i po kojim cijenama?
Znam da je mob star ali susjedu je riknuo jedan 630 nakon dvije godine a on bi opet želio isti i naravno mene zadužio da mu ga nađem!
Pa imas u T-mobile centrima, T630 998kn ili tako nesto.Bio sam prije Nove i bilo ih je.
Link
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Da, bilo je u T-mobile po 998kn (ili 598kn nisam ziher) cini mi se, bez ugovora. Ali nije mi jasna jedna stvar kod njih. Prosle godine se t630 nudio za 1kn onome ko produzi ugovor na 24mj, a ove godine ako oces produziti ugovor na 24 mjeseca u tarifi 150 taj mob moras platiti 298kn, dok recimo k700 dodje 1kn u tarifi 150 na 24mj????? Ne kuzim im tu filozofiju. A da ne spominjem onu debilanu sta nikad nisu nudili k750 u ponudi, nego sam ga morao nabavljati na crno...
Nisu nudili K750i jer su imali svoju varijiantu: D750i. Manje-vise isti mob.
Ali ima ga u VIP-u, ne moras na crno...
K750 nema vise u Vipu, a ni W800.....nema ih ni u kojem centru.
Imam ti ja K700i na jako dobroj cijeni, svega 650 kn, a ima i garanciju i star je svega 2 mj. I još k tome i radi! A skoro je kao T630 tdi...Ustvari, ima kolega, ja sam samo posrednik...
Im so smart, like a monkey
Ma on hoće glanc novoga i to BAŠ t630Izvorno postao Ashtray
![]()
A nista,onda nek iskešira 1000kn za novog sto je pomalo glupo jer se za te novce kupi puno bolji mobitel.....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Bookmarks