Ja sam skinuo one koje su prije bile besplatne. Nisam uspio zaključiti o kojem formatu se radi...
Ljudi, vi koji ste bar jednu pjesmu skinuli s portala Vodafon Livea!,tj. s WAPa.Kažite mi u kakvim su ono formatima pjesme koje nas koštaju 14kn? Kad pjesmu prebacim na PC, Winamp mi je neće svirati.Kad prebacim u drugi Nokia smartphone konkretno sa 6630 na N90, ova je morala ponovo skidati nekakav "aktivacijski ključ" s WAPa i to sam opet platio 14kn. Vidim da su pjesme kompresirane dosta,do 50% u odnosu na mp3,ali imaju jak zvuk.Piše da se radi o audio/3gpp formatu,ali Nokijin PC suite neće to reproducirati.![]()
Ja sam skinuo one koje su prije bile besplatne. Nisam uspio zaključiti o kojem formatu se radi...
Pa imaš "Pojedinosti o isječku". Neki čudan format pjesme.Dok pokrene glazbu prođe nekih 10-ak sekundi.
A kad slušam Popis pjesama,kad treba prebaciti na taj format jednom mi se zablokirala (6630 sa zadnjom verzijom softa).
...malo mi je glupo što neki troše novce na takve stvari...pa ako imaš komp, odrežeš dio pjesme, kompresiraš ga i staviš u mob...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nisam trošio, bilo je besplatno.
A platio si 14 kn![]()
![]()
Izvorno postao Mobyy
iPhone 5s 16 GB
Klikeri mi se danas ne pale.
Mislio sam na prvi put, tad je bilo besplatno,a kad sam prebacio na N90, tražio je aktivacijski ključ i morao sam platiti.
Inače,na kompu nisam mogao ništa jer ga ne pokreće ni Winamp ni WMP...
Stoji mi ikonica Unknown prg.
to je MP3 sa DRMom i nemožeš ga dalje prebacivati. znači autorska prava su u pitanju DRM iliti Digital rights management je ko stvoren za nas u HR da se zamislimo i postavimo u situaciju recimo nositelja prava na jednu pjesmu koju skine jedan korisnik i plati ju 13,91 kn i onda ju pošalje 20 orici svojih frendova i svi oni to isto naprave i onda im ti jebeš sve po spisku.
znači --- nema DRM ključa nema čokolade ovaj muzike
ili ti kolko para tolko muzike
dobar grah daleko se čuje
pa što nisi tu pjesmu mogao skinuti sa interneta na kompu i prebaciš je u mob i uštediš para i vremena,i winamp će je svirati!
Pjesme su u audio obliku bile u mp3 pa je to konvertano u 3gp zvuk,zato manje zauzima od običnog mp3-a ali ti jekvaliteta slabija pogledaj bitrate na opcijama!![]()
Ne bih rekao da su izgubili na kvaliteti.Dapače, pjesma se čuje jače nego neka moja mp3-ca. I, to nije subjektivni dojam.
Zanimalo me isto,ako je to 3gp,onda bi Nokijin Multimedia player to trebao svirati,ali neće.Zbog DRM-a?
Bookmarks