Mob super izgleda, pogodili su boje, kad izade moj je. A sto se jojstika tiče, imao sam t 610, t 630, k 700 i sada k 750 i nikad nisam imao nikakvih problema sa jojstikom.
Mob super izgleda, pogodili su boje, kad izade moj je. A sto se jojstika tiče, imao sam t 610, t 630, k 700 i sada k 750 i nikad nisam imao nikakvih problema sa jojstikom.
PREDATOR
Ti si jedini koji nema problema s tim,mora da imaš puno srećeIzvorno postao predator
![]()
I ja spadam među te "sretnike"... I još nekih cca 200 milijuna korisnika... cca...
ovaj w810 mi je jedan od ljepsih mobitela od SE i cini mi se da bi ga mogao piknuti![]()
Iako se ne radi o navedenim modelima (pa je malo off topic) ali nekako se osjećam dužan kazati i svoje iskustvo. Naime, imam T68m (software T68i) skoro već 5 godina (i ne možete uopće ni pomisliti što sam mu sve radio ovih 5 godina, i koliko dugoIzvorno postao M A R I N
) ali nikad nisam imao niti jedan problem s joystickom - pa ne baš čude ovi problemi koji imaju korisnici, tim više, što se radi o novijim modelima uređaja
![]()
u današnjem Jutarnjem ima nešto o W810, na kraju piše cijena 3390 kn, izvor: Elektromagic...e sad kolko je jutarnjem za vjerovat..![]()
mob je guba,ali ekonomičnos mu baš i nije na visini u usporedbi sa w800i.nema zaštitu leče fotiča koja se zaprlja taj čas od prašine.
mislim da je kamera zaštićena nekom plastikom ipak, tak da nije skroz nezaštićena, makar nema ovakve zaštite kakvu imaju ovi prijašnji SE-i. Mislim da to i nije tolko važno jer se prašina zavuče i ispod tog pomičnog dijela..
baš čitam po stranim forumima, ljudi se žale da im se ogulila boja sa navi-tipke nakon par tjedana korištenja...![]()
Zadnji uredio Tyler Durden : 15-04-2006 u 17:55
pa nema razloga da košta više.....Izvorno postao Tyler Durden
Evo upravo samo pročitao review W810, na mobile-review.com ...
Mob mi se čini strava, nema joystick, i to mi se jako sviđa... Boja je super... jedino što mi na mobu nedostaje je poklopac za objektiv. Možda da su stavili onakav kakav ima k750... E da, mob ima za 4mm veći ekran u dijagonali od K750, tj dimenzije ekrana su: 30x38mm
Baš me zanima dal bi se mogla staviti na W810, zadnaj maska sa K750??
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa nema, samo je problem da ga još nema u Elektromagicu.Izvorno postao smogovac
Bookmarks