meni su isto rekli jučer, na proljeće...
meni su isto rekli jučer, na proljeće...
Danas sam isprobao mob i samo da se osvrnem na joystick, odnosno navigacijsku tipku - dobra je, čak vrlo dobra. Čini se da će biti pouzdanija nego joystick, no traži navikavanje za one koji su se do sad služili joystickom.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Whiteboy, znaci, predstavljen je danas i u Zagrebu?
Daj mi reci, kad planiraju prodaju?
i mene to zanima?Izvorno postao refugee
e ovo je pravi mob za mene... :-)
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
kad će konačno ovaj mob u prodaju?? Zna li netko? Koika bi mu trebala biti cijena??
vidim da je vani već u prodaji, ima li kakvih naznaka da bi ga konačno mogli vidjeti u Hrvatskoj?
Veoma je bolji od W800 jer onaj nema kameru iako je namjenjen za nesto drugo....(slusanje)....
w800i nema kameru, mora da sam je onda izmislio na kučištu.ma od kud si pa ti ispao. ima kameru 2mp.a ako misliš na drugu kameru za 3g razgovore onda si u pravo nema ju ali ju nema i w810i.Izvorno postao cvrlj50
izgleda da kod w810 nije moguće vidjeti vrijeme u stand-byu, tek nakon kaj se pritisne tipka sa strane..to mi se čini malo glupo.
onaj tko ima para za njega imat će i za lijepi skupi satIzvorno postao Tyler Durden
![]()
Seriously?
sve to stoji, ali je svejedno glupo..kaj su hteli tim postići, štede bateriju??Izvorno postao Compov
![]()
Bok moze li mi netko reći kako povezati Komp sa w810, uvijek ka ih pokusam povezati pojavi se USB device not reognized na dojnjoj traici sta mi je činiti?
spoji na stražnji usb port
i probaj promjeniti usb kabel
Mi6 Black
Bookmarks