gušt, ovo bi htjeo isprobati..
Sjedala se pomiču, mirisi kruže, vjetar puše. Još da se netko dosjeti malo bolje dizajnirati one 3D naočale, gdje bi tim kinima bio kraj...
Dok Hrvati još uživaju u čarima jumbo-kokica, ulaženju u kinodvoranu s pola sata kašnjenja te svađanju sa susjedima koji se usude komentirati nešto naglas, u Berlinu kinoposjetitelji sjede mirni ko bubice.
Zašto? Zato jer su stručnjaci za specijalne efekte konačno našli načina kako ušutkati kinoposjetitelje koji ne zatvaraju usta od trena kada uđu i to na način da film proguta svoje gledatelje, koji više ne mogu razlikovati što je san, što film, a što java!
Na primjer, ukoliko likovi na filmu voze 200 na sat, i publici leti kosa po kinodvorani jer im u dvorani puše jak vjetar u lice. Ako netko izleti iz auta, i vaši se stolci počinju tresti, pa ti sad raspravljaj s društvom!
skinuto s klikove stranice
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
gušt, ovo bi htjeo isprobati..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Wow super, kad će to kod nas?![]()
jednom riječi: NIKADA
možda za par godina, min. 5 godina.
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ja bi se bojao da mi se kokice ne rasipaju.... ili nedaj Bože da mi se sir od tacitosa izlije...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...kad uđemo u europsku uniju...Izvorno postao Mobyfan-ica
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da za 5, mislis 15....Izvorno postao Bronth
.....cute but psycho.....
Joj, daj zamisli kakvi su super efekti kad nekog spale na električnoj stolici.
Ili kad netko ima sraćku, a ono po dvorani raspali miris.
Ili kad netko povraća.
Ili kod seksa.
Ili zamisli gay-silovanje kao scenu, npr, u nekom krimiću. Superiška, a? Ideš doma iz kina i peče te guza, cura ti je trudna (a nisi ti - mora da se zove Marija), leđa spaljena od struje, smrdiš po rigotini i tekućoj kakici, prosule su ti se kokice po kosi zajedno sa cheese-umakom i dipom za Tacos, hlače možeš u smeće bacit jer se krelac na filmu provezao cross-motorom kroz pola metra friškog blata... Ali nije to sve prevelik problem, jer je ipak najbolji dio filma bio u onom Tarantino-style snu glavnog lika gdje je isti prvo završio gol na -30 na vrhu neke planine, nakon toga ga je našao horny medo u šumi, nakon toga i horny-lovočuvar, pa se probudio (ko u nekom bunilu) u sceni iz filma Misery (sa onom prekrasnom milom tetom)...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
![]()
![]()
dobar,dobar!![]()
![]()
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u je*ote sta ljudi nece sve izmislit pa ta jedna stolica kosta ko moja kuca...![]()
Lineage 2 user
Ili imaš komadiće mozga po sebi i malo si ljepljiv od krvi... (kad smo već kod Tarantina)...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
BD, Kako onomad reče Ajnštajn - "Mašta je važnija od znanja"![]()
E 'fala Bogu pa mi je znanje obrnuto proporcionalno mašti![]()
![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
e strgo sam se na ovoIzvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
![]()
Strgao sam se!!
Ma ja bi bio zadovoljan i da dode obicno 3D kino kod nas i da ne kosta 50kn za pol sata nekog filmica!
3D nema veze sa kinom nego sa tehnikom snimanja. On se prikazuje u običnim kinima i normalno da je karta skuplja jel moraš kupiti 3D naočale.Izvorno postao BM0021
A što se tiče tog kina. Mi ćemo se načekati za tako nešt. Pa koliko smo samo ćekali multiplex kino koje je u svakoj normalnoj državi sasvim normalna stvar
Da, imas pravo. Ma krivo sam se izrazio, mislim na ono kaj ima i na stropu projekciju (bio u berlinu u takvom) il ono kaj ti se drmaju stolci kolko tolko (ima u gardalandu)...
Bookmarks