Dobio sam sa S80 od 128mb Sonyjevu karticu koja je valjda jedanput duža od ove Pro Duo kaj imam u PSP-u...pretpostavljam da mi za ovo karticu od 1Gb treba neki nastavak da je stavim u fotić, pošto je manja, a ja to nemam...jel se može taj nastavak kupiti negdje odvojeno da ne moram kupovati novu karticu i davat tolike pare ili možda taj nastavak nije niti potreban?
Bom Chicka WahWah
Hvala, bum to otišao kupiti![]()
Bom Chicka WahWah
...super, znači mogu se koristit i DUO kartice...Izvorno postao sodom
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mogu se koristiti Duo kartice, ali trebaš imati ovaj adapter za koji je sodom da link...
Bom Chicka WahWah
ja sam ga dobio uz ms duo pro sandiskovu karticu.phyto,koju karticu od 1gb imaš ti da ovo nisi dobio isporučeno?
Imam Pro Duo mislim (i nisam dobio s njom nastavak), no puno je kraća od ove kaj sam dobio s fotićem tak da mi treba onaj nastavak...
Bom Chicka WahWah
...pa mogo bi si i ja onda piknut koju 1gb karticu... nije im ni cijena nešto previsoka...
Al ako ćeš kupovat, uzmi normalnu koja ide fotić ili uzmi Pro Duo, ali pazi da ima adapter u paketu (ili ga kupi posebno), jer je inače nećeš moći staviti u fotić...
Bom Chicka WahWah
glupo bi bilo ne uzet ms duo pro,pogotovo sad kada ga se i u mobitele počelo stavljat,...evo ja sam uzeo sandisk 1gb u vemilu,dobio i adapter,za 698kn.
angels might have been eaten.
...to znam...pa već imam MS PRO (običnu) od 512mb...Izvorno postao PhytoSculpt
Imaš i u Svijet-medija u Importanne Galeriji Sonyjevu original MS od 1Gb za 635kn + Sonyjev adapter za 55kn, kaj te dođe 690kn...Izvorno postao sodom
Bom Chicka WahWah
...ma ima u Ve-milu jeftinije - Memory Stick PRO 1GB for Sony dig. camera > 601,58kn ...
...a u hg-spotu mislim da se može naći najjeftinija MS PRO DUO kartica od 512mb - http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=18449 - 372kn ...
Mislim da ti je u svijet-medija tak negdje, jer dobiješ popust na gotovinu 5%, što znači da bi te Sonyjeva kartica od 1Gb koštala nekih 600-605kn...
Bom Chicka WahWah
@eminem ovo u hg spotu sam i ja uočio ali mislim da je neka greška,pogledaj 2 reda gore da isti tip kartice od 128 mb košta 555kn.
...prije je greška na 128mb nego na 512mb... da ju kupujem, nazvao bi ih i pitao, ovako nemam razloga pa...Izvorno postao sodom
pa na to sam i mislio da je greška,ali onda bi bilo logično ako je jedna da je i ovo druga (za 512) također pogreška.
Bookmarks