Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 706

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Operater
    Tele2, Vip
    Bodovi
    6.742
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.742, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima u Slavoniji dosta signala, dobro, ne bas svugdje i u svakom kutku, ali nije tako niti lose. Prosao sam cestom do granice sa Srbijom i bilo je signala cijelo vrijeme, riknuo je na kratko tamo negdje izmedju Nove Gradiske i Slavonskog Broda. Ima i u Babinoj Gredi, bas kako kazu na reklami.

@revo, imas cudnu spiku, prije svega, koliko sam skuzio, ne znam zbog cega si i na koga ljut, imas jos 2 operatera + Tomato pa...ravna ti Bosna. Naisao sam i na post gdje tvrdis da Tele2 nikad nece uvesti GPRS i MMS...smiri se malo.

Druga stvar, ne smetaju njima brda ni sume jer po Zagorju ima dosta signala. Njima je Dalekovod partner za stupove, Ericsson za antene, love imaju, osgurali su, problem je dobivanje dozvola za postavljanje stupova. VIP i T Mobile su vecinu stupova postavili bez dozvola no tko im sto moze, lakse se obracunavat sa slabijim, a i zakoni su sad radi prilagodbe s EU puno strozi nego prije par godina. Isto tako, bespravne kuce nisu rusene bogatima nego sirotinji.

Nekad se dosta ceka do aktiviranja bazne stanice, rekordi se krecu cak do pola godine nakon sto je stavljena. Valjda dozvole, kaj ja znam.

Naravno, mi kao korisnici nismo zadovoljni brzinom pokrivanja, ali nisu niti oni i to otvoreno isticu u svim obracanjima javnosti.

Skresali su cijene do jaja, usluga je pristojna i meni vise i ne treba, a signal po Lici ce valjda doci, kad-tad ce morati....ako ne bude Tele2 bit ce netko drugi, konkurencija se mora odrzati, prema tomu nema se tu sto uzrujavati.

Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jahu Pregledaj post
    VIP i T Mobile su vecinu stupova postavili bez dozvola no tko im sto moze, lakse se obracunavat sa slabijim, a i zakoni su sad radi prilagodbe s EU puno strozi nego prije par godina. Isto tako, bespravne kuce nisu rusene bogatima nego sirotinji.
    Ne kužim kako je Tele2 "slabiji"..??? U europskim razmjerima, to je tvrtka koja je daleko veća od npr. vlasnika VIP-a, Mobilkoma Austria.

Mislim da oni jako dobro poznaju zakone i da se neće tek tako dati preveslati. Sporo pokrivanje Hrvatske rezultat je i njihovog opreznog ulaganja, što je politika te tvrtke... Oni za svako ulaganje žele povrat novca za svoje dioničare, što rezultira strategijom investiranja "as late as possible", kako to lijepo piše i na njihovoj globalnoj stranici...

Da je npr. do sada milijun i pol Hrvata prešlo na Tele2, situacija s kapacitetima i uslugama bi bila kudikamo bolja...

No problem s dozvolama je očit, ali ne znam zašto mu ne pristupe agresivnije, budući da ne dobivaju ono što im jamči zakon.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo jučer i preključer u Novoj Gradiški nestao Tele2 signal... (a bilo ga barem godinu dana)... opet se javljaju problemi oko prelaska na nacionalni roaming s VIP-om i natrag... SMS poruke štekaju .... a počeo sam ih hvaliti ...
    Nije ovo za mene ...

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Operater
    Tele2, Vip
    Bodovi
    6.742
    Nivo
    19
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10 Pregledaj post
    Evo jučer i preključer u Novoj Gradiški nestao Tele2 signal... (a bilo ga barem godinu dana)... opet se javljaju problemi oko prelaska na nacionalni roaming s VIP-om i natrag... SMS poruke štekaju .... a počeo sam ih hvaliti ...
    A vratit ce se valjda, vjerojatno nesto ustimavaju. A s prelaskom na nacionalni roaming osobno nikad nisam imao problema, niti najmanjih, a cesto putujem na sve strane. Mozda ti je stvar u mobu ili kartici, stvarno u ove 2 godine nisam naisao nikad na problem.

Inace, nazovi SZK i obavijesti ih da im je riknuo signal, ako se takva situacija oduži.
    Zadnji uredio jahu : 10-07-2007 u 11:27

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30
  2. Sagem My Z55, radi li na tele2?
    By turando in forum Sagem
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 15-01-2006, 22:35
  3. Tele2 priznao problem sa SMS-om