Ima u Slavoniji dosta signala, dobro, ne bas svugdje i u svakom kutku, ali nije tako niti lose. Prosao sam cestom do granice sa Srbijom i bilo je signala cijelo vrijeme, riknuo je na kratko tamo negdje izmedju Nove Gradiske i Slavonskog Broda. Ima i u Babinoj Gredi, bas kako kazu na reklami.
@revo, imas cudnu spiku, prije svega, koliko sam skuzio, ne znam zbog cega si i na koga ljut, imas jos 2 operatera + Tomato pa...ravna ti Bosna. Naisao sam i na post gdje tvrdis da Tele2 nikad nece uvesti GPRS i MMS...smiri se malo.
Druga stvar, ne smetaju njima brda ni sume jer po Zagorju ima dosta signala. Njima je Dalekovod partner za stupove, Ericsson za antene, love imaju, osgurali su, problem je dobivanje dozvola za postavljanje stupova. VIP i T Mobile su vecinu stupova postavili bez dozvola no tko im sto moze, lakse se obracunavat sa slabijim, a i zakoni su sad radi prilagodbe s EU puno strozi nego prije par godina. Isto tako, bespravne kuce nisu rusene bogatima nego sirotinji.
Nekad se dosta ceka do aktiviranja bazne stanice, rekordi se krecu cak do pola godine nakon sto je stavljena. Valjda dozvole, kaj ja znam.
Naravno, mi kao korisnici nismo zadovoljni brzinom pokrivanja, ali nisu niti oni i to otvoreno isticu u svim obracanjima javnosti.
Skresali su cijene do jaja, usluga je pristojna i meni vise i ne treba, a signal po Lici ce valjda doci, kad-tad ce morati....ako ne bude Tele2 bit ce netko drugi, konkurencija se mora odrzati, prema tomu nema se tu sto uzrujavati.

Odgovori uz citat
Bookmarks