Prikazujem rezultate 1 do 25 od 706

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa brijem da da, jer mi nece prebacivat sam na Vip, morala bi trazit Vipovu mrezu rucno, a nisam...
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Peky Pregledaj post
    Pa brijem da da, jer mi nece prebacivat sam na Vip, morala bi trazit Vipovu mrezu rucno, a nisam...
    Pa ako ti piše na ekranu samo tele2 onda si na tele2 signalu, ako ti piše hr vip - tele2 ili samo hr vip onda nije tele2 signal.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    Pa ako ti piše na ekranu samo tele2 onda si na tele2 signalu, ako ti piše hr vip - tele2 ili samo hr vip onda nije tele2 signal.
    Da, hvala na objasnjenju , radi se o tome da nisam obracala paznju kaj pise, ali pretpostavljam da je bio Tele2 signal, jer mi mobitel ne prebacuje automatski, ali eto, ne bi dala ruku u vatru, hebiga.
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Peky Pregledaj post
    Da, hvala na objasnjenju , radi se o tome da nisam obracala paznju kaj pise, ali pretpostavljam da je bio Tele2 signal, jer mi mobitel ne prebacuje automatski, ali eto, ne bi dala ruku u vatru, hebiga.
    Sumnjam da ti mobitel ne prebacuje automatski jer u tom slučaju u velikom dijelu hr ne bi imala signala.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sumnjam da ti mobitel ne prebacuje automatski jer u tom slučaju u velikom dijelu hr ne bi imala signala.
    Pa imam ga kad potrazim rucno mrezu. Pretpostavljam da je to do mobitela, znam samo da me jako zivciralo kad u Samoboru nije bilo Tele2 signala, a u Zagrebu nije bilo Vipa, pa sam skoro svaki dan morala pazit da prebacim kad idem u zg i vratim kad se vracam doma.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Očito da podešava sama na ručno traženje, što bi onda značilo da Žumberak vrvi signalom Tele2?? Ne znam za ovo...

Mogu samo reći da jugoistočna strana Travnog u Novom Zagrebu (gdje živim) i dalje ima nezadovoljavajući signal, jer kad uđeš u SuperKonzum, na sredini objekta Tele2 nestaje.

Isto tako, danas u Getrou na Vrbanima (doduše u dizalu) Tele2 je crko, no ne i frendov VIP........posla tu još ima ohoho!

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Toninjo Pregledaj post
    Očito da podešava sama na ručno traženje, što bi onda značilo da Žumberak vrvi signalom Tele2?? Ne znam za ovo...
    A ne mora bit da je cijeli pokriven, mozda samo dijelovi, a po novim reklamama ocito su postavljali po okolnim selima antene.

= Citat = Izvorno postao Toninjo Pregledaj post
    Isto tako, danas u Getrou na Vrbanima (doduše u dizalu) Tele2 je crko, no ne i frendov VIP........posla tu još ima ohoho!
    Ni ja nemam u liftu na filozofskom institutu u Vukovarskoj, ali tamo i frendici na t-mobileu crkne signal, a za Vip ne znam...

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove