Pošto, izgleda, brzo dolazi MMS samo tamo gdje je pokrivenost TELE2 signalom pa me zanima koliko vas to trenutačno neće imati? Gdje još nema signala TELE2 mreže???
Pošto, izgleda, brzo dolazi MMS samo tamo gdje je pokrivenost TELE2 signalom pa me zanima koliko vas to trenutačno neće imati? Gdje još nema signala TELE2 mreže???
Da li ima nekoga da zna da li ima u z.slavoniji signala, tj preciznije Pakrac i okolica...?
Kupio bih si tele2 broj islljucivo radi besplatnog mmsa, pa me zanima, jer ako nema signala onda mi ni ne vrijedi kupovati...
Baš neki dan opazio sam radove na zgradi do moje u Travnom (Novi Zagreb), baš u jugoistočnom dijelu gdje Tele2 signal baš i nije raskošan.... vidim postavljanje bazne stanice i pomislih konačno Tele2, a kad ono šok - bazna stanica T-Mobile-a (koji je ovdje isto već godinama slabašan).
Doduše, ne znam ni što će biti od ove, jer stanari okolnih zgrada (a i u samoj zgradi jer se samo jedan ulaz konzultirao s T-Mobile-om) doslovce su poludjeli i najavili blokadu ovoga...
Anyway, kada će Tele2 ovdje poboljšati pokrivenost, a i u Novom ZG općenito?
Nije ovo za mene ...
Svi oni dizu odasiljace bez znanja SVIH stanara jer kad bi tražili poptise od svih, nikad ih ne bi dobili i nikad ne bi postavili odasiljac.
Bookmarks