Ma ne,znam da je postavljena neka bazna stanica na cesti vukovar-sotin,a mislim da je tele2 ,još prije mjesec dana su tamo radili i postavljali pa nikako da proradi.
Ma ne,znam da je postavljena neka bazna stanica na cesti vukovar-sotin,a mislim da je tele2 ,još prije mjesec dana su tamo radili i postavljali pa nikako da proradi.
Zadnji uredio joky2 : 26-02-2007 u 23:39
Ovo je zanimljivo. Devedesetih praktički nije ni trebala dozvola, jer su Vipovci i HT-ovci širili BTS-ove šakom i kapom a dozvole dobijali naknadno. Ovo sad je druga krajnost, a ne treba bit previše pametan za izvuć logičan zaključak.
BIlo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom balkanu :throw: :throw: :throw:
Ovaj raskorak između rokova i prakse niti meni nije nimalo jasan. Činjenica jest samo da širenje Tele2 mreže ide za moj pojam presporo, kako u samom Zagrebu, tako i van njega.
Ako je istina da je to isključivo rezultat nedobivanja uporabnih dozvola, onda bi time trakavica o Tele2 signalu bila konačno transparentna.
malo je cudno da nemogu dobiti po godinu dana dozvolu za stavljanje antena po ledinama ,šumama i oranicama??????ako mi tko kaze da nemoze dobti dozvolu u sred like da postavi antenu a u sred zagreba moze...e to nitko nemoze povjerovati...
zar ta prica o dozvolama ne pusta vodu...?????
jednostavnije je objasnjenje da telci cekaju...imaju jos uvijek roaming na vipu...vece gradove su pokrili gdje je skoro cijelo stanovnistvo hr...e sad oni cekaju da vide koliko ce uspiti uhvatiti ljudi da budu na muckama2 i dali i koliko se isplati ulagati....ipak su oni vrlo štedljivi(citaj škrtvai)...
hr ce pokrivati jedino ako ih neka agencija ne pretisne ili ako budu morali zbog skupog roaminga ili neceg treceg...
Primjetio sam da mi je signal oko kuće i u mom kvartu odličan, ali kad uđem u kuću, poprilično se pogorša, što nije slučaj kad koristim Vipov signal.
Dali je to zato što Tele2 radi na 1800 MHz?
Bookmarks