Od danas tele2 signal i u varaždinu.Znam da je sigurno jedna bazna stanica na varteksovom dimnjaku (kao što sam već napisao), a da li ima još koja ne znam.
Od danas tele2 signal i u varaždinu.Znam da je sigurno jedna bazna stanica na varteksovom dimnjaku (kao što sam već napisao), a da li ima još koja ne znam.
Opet strka oko postavljanja baznih stanica, a zanimljivo je da je jedna već postavljena malo dalje, no ta stanarima ne smeta.![]()
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...41719/index.do
6000 kuna mjesečno dobivaš ako ti postave baznu stanicu na imanje...
Morat ću si podhitno kupiti neku parcelu na nekom brdu![]()
Kupiš parcelu u blizini t-mobileovih i vipovih baznih stanica i velikodušno se ponudiš teletu da postavi svoju baš na tvoju parcelu i ubireš 6000 kn mjesečno.Izvorno postao hrc777
![]()
TELE2 signal i u Ludbregu.![]()
Tele2 postavio nove bazne stanice u zg-u u vukovarskoj na onu plavu zgradu pokraj fine odmah do vipovih. Vidim da je ova tema malo zaspala pa ako ima netko neke nove info o pokrivenosti nek napiše.
Dobra stara tema![]()
Sve više je područja pokriveno, često putujem, i rijetko mi prebaci na VIP. Znam da su pokriveni otoci, Brač, Hvar i Šolta- dakle polako se prelazi i na manje urbanizirana područja. Dok npr. Još nije pokriven Biograd!
Bookmarks