Pokriven je grad Hvar i jedan dio Starog Grada na Hvaru.
Pokriven je grad Hvar i jedan dio Starog Grada na Hvaru.
Primjetio sam da su postavljne bazne stanice na varteksovom dimnjaku u varaždinu. Praktički sam siguran da su teletove jer su već gore t-mobileove i vipnetove. No, još nisu u pogonu, inače u vž-u još nema tele2 signala pa su vjerojatno ovo prve postavljene.
Da, to mi bas lici na lokaciju gdje bi isao Tele2, obicno stavljaju na tvornice, dimnjake, silose pa tek onda na stambene objekte.Izvorno postao ojpi
Jednom prilikom sam se spojio na tele2 preko t-mobila..Tada nije bilo signala niti jednog operatera osim njega.
Jel oni imaju i neki ugovor s njima, to nisam znao..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Znam, čudno.. Još je onako lijepo ispod T-Mobile HR pisalo TELE2Izvorno postao JBT
Nisam probao slati poruke dok je bio spojen preko TM-a, ali kako se nakon nekoliko min. automatski prebacio na Vip, probao sam se manualno prebacit opet na TM - naravno, nije uspjelo. (foto mi je bio u torbi)
Ništa, ostaje mizerija![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pojavio se signal i u Virovitici!
Na mom radnom mjestu (Kostrena - za one koje ne znaju blizu Rijeke), na razmaku od par koraka mijenja se T2 na Vip i obrnuto.
Stavim ga bliže zidu, ono Vip, odmaknem T2.
Ovo nije jednokratna pojava, više dana za redom.
Isprobano na raznim uređajima: Samsung, LG, SE, Nokia i kod svih isto![]()
točno , al ne treba očekivat da će T2 za par mjeseci pokrit full signalom i mogućnostima cijelu HR , ja u centru ZG imam problema, al kolko dugo sam imao s ovim drugimaIzvorno postao JBT
, nije mi bed pričekat.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks