Dole na moru sve mreze imaju problema s preopterecenjem zbog turista, a u Dubrovniku je prije tjedan dana bio onaj kolaps kad niti jedna mreza nije radila, cak niti fiksna.
Dole na moru sve mreze imaju problema s preopterecenjem zbog turista, a u Dubrovniku je prije tjedan dana bio onaj kolaps kad niti jedna mreza nije radila, cak niti fiksna.
Možda je u pitanju mob, ali radi se o Tele2 mobitelu Panasonic X700, za očekivati je da on radi normalno, zar ne?
P.S. Osim toga kak da dođem u servis i kažem da se mobitel ne prebacuje u nacionalnom roamingu ??
Zadnji uredio tomislav10 : 03-08-2006 u 15:29
Nije ovo za mene ...
Bio sam na moru i primjetio sam da je Novalja djelomično pokrivena.
Vratim se s mora kad ono i Karlovac pokriven, no još uvijek se može spojiti i na VIP.
Možda si ti jedan od novih za koje vrijedi slogan "TELE2 signalom pokrivamo cijelu Hrvatsku" pa ti nedaju na VIP.Gdje god dođeš siješ TELE2 signal.Izvorno postao hrc777
Sad ozbiljnije: Možda će uskoro TELE2 braniti roaming na VIPu tamo gdje imaju vlastiti signal!!? Za sada to vrijedi samo za ZG.
Izvorno postao hrc777
I ja bijah na moru zadnjih dana. Ne znam je li rečeno, ali u Posedarju i Maslenici sam u autu otkrio maksimalan Tele2 signal.
evo da izvjestim malo i o signalu tele2 u sibeniku. naime, po cijelom gradu signal je dosta zadovoljavajuci i ne razlikuje se toliko od ostale dvije mreze, s obzirom da su postavljene bazne stanice na sv. Ivanu (gdje je tv odasiljac) i Martinskoj (dakle, OIV-ovi objekti).
imam teoriju i da je odnedavno proradio i treci odasiljac na brdu Kamenar (gdje su odasiljaci radija Sibenik i Ritam), jer sam na Prokljanskom jezeru imao pun signal, a jedino se Kamenar iz te pozicije vidi opticki. takodjer, signala ima i na tom dijelu autoceste oko skradinskog mosta, pa je jasno zasto je postavljena ta nova bazna stanica.
signal tele2 ide juzno sve do brodarice (7 km od grada), gdje se u kucama moze uhvatiti neke 2,3 crtice, a zadovoljavajuci je i u dijelovima Vodica.
pardon, ali eto jos informacija, proradila je bs na hotelu Punta u Vodicama pa cijele Vodice imaju pun signalIzvorno postao mateob
![]()
A jel radi onaj na Gaj?Izvorno postao pppprrrr
Bookmarks