Ne vjerujem, ocito ce sve BS-ove na teritoriju RH pustiti u rad isti dan.
Ne vjerujem, ocito ce sve BS-ove na teritoriju RH pustiti u rad isti dan.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Onda to još neće biti godinama, što čisto sumnjam kad ima dosta lokacija izvan Zagreba koje su već pokrivene Tele2 signalom...Izvorno postao RAUL
Slažem se da će biti jako teško postići pokrivenost signalom kao vip ili t-mobile u tako kratkom vremenu. Samo mislim da će do tog vremena imati većinu stanonvištva pokriveno i da će moći uvesti usluge i prije, jer ako gledaš ovako, neka imaju svoj vlasiti signal z Zagrebu i okolici, Splitu, Rijeci, Osjeku, Karlovcu... (a imaju ga u dosta manjih gradova tipa Sisak) imaš po mojoj procjeni oko 75 % stanovništva ako ne i više. Tako da ne bi bio problem uvesti usluge MMS-a i GPRS-a več sada, ali eto iz nekog razloga još čekaju. Možda će morati produžiti ugovor sa vipom, ali ne zbog njihove šlampavost ili manjka volje nego zbog naše birokracije i ako ga budu primoreni produžiti to će biti znatno kraći rok nego što je sada.
Putovao sam na istok ovaj vikend, u Sl. Brodu i dalje ne rade bazne stanice, ali je zato Tele2 signalom pokrivena Zupanja i signal je dosta dobar.
Bookmarks