Krivi zaključak! TELE2 nije potpisao ni sa kime pružanje usluga roaminga. Za sad!Izvorno postao hrc777
Krivi zaključak! TELE2 nije potpisao ni sa kime pružanje usluga roaminga. Za sad!Izvorno postao hrc777
Zadnji uredio mateob : 08-07-2006 u 10:08
Ček ček, dakle kad stranci dođu u Hrvatsku ne mogu koristitit Tele2 mrežu?! Jel to zato što je pokrivenost vlastitim signalom slaba ?! (A što bi drugo biloIzvorno postao mateob
)
Nije ovo za mene ...
Mislim da ne mogu baš svi. Naime neki strani operateri točno potpisuju roaming s drugim hrvatskim operaterom. Npr. jer sam boravio u Eng imao sam karticu njihova Vodafona, kad sam se vratio u Hr samo je roamingala na VIP nije htjela na T-mobile. Sram je bilo!Izvorno postao tomislav10
![]()
Svi operateri koji su navedeni na Tele2 stranici s onom zvijezdicom kraj zemlje, imaju roaming ugovor s Tele2 i mogu normalno koristiti Tele2 mrežu tamo gdje ima signala.
A što se tiče dozvola, i TM i VIP su ih hrpu postavili bez dozvola no unatoč svemu, operateri uvijek tu dozvolu nekako izvuku i uključe bazne stanice.
uopce nije istina... npr, korisnici armenskog VivaCella mogu koristiti u HR jedino Tele2 mrezuIzvorno postao tomislav10
![]()
Od danas je signalom TELE2 pokriven i Zadar. Ne znam koliko dobro, o tome ću izvjestiti slijedećih dana kad prošvrljam okolo.
Zasad jako lose. Nije mi jasno zasto. Izgleda da signal dolazi s Relje, a to znaci da jezgru ne pokriva nikako u zatvorenim prostorima. Ma ustvari nekako mi se cini da ce se sa Zadrom namuciti kao i ostala 2 operatora!Izvorno postao mateob
...also known as El'AnDrA...
Naravno, Zadar je jako prolematican za pokrivanje, ja sam 2003. bio u vrlo nasleljenom kvartu B. Brig i signal po stanovima je na oba operatera bio 1-2 crtice, eventualno 3 kod prozora. Ne znam je li sad nesto bolje. Dole po gradu je pokazivao pun signal, ali je uzasno prekidao razgovor. Bit ce tu posla za Tele2.
Jel zna itko gdje su stavili te bazne stanice?
Signal je ponovno isključen sinoć oko 20.00h. Opet nema TELE2 u Zd. Dolazio je s bazne stanice na Voštarnici, ili je u pitanju bagatov neboder ili onaj nasuprot maloj pošti!
Bookmarks