Haha, da, taj ducan ti je tamo skroz na kraju, jedan od 2 ducana s mobovima u Importanneu i oko njega ima signala, a cak se i bazna stanica vidi, stoji na zidu, iznad izloga.
Haha, da, taj ducan ti je tamo skroz na kraju, jedan od 2 ducana s mobovima u Importanneu i oko njega ima signala, a cak se i bazna stanica vidi, stoji na zidu, iznad izloga.
Kao što sam već napisao; ja uopće nemam signala s Tele2 u cijelom Zagrebu. Kao da je lockan kad sam tamo - jednostavno piše: SOS Calls Only. Čim izađem iz Zg (naplatne kućice) - signal se vrati.. I kad idem u Zg obavezno moram imati 2 telefona.. Ne znam da li je itko imao isti problem.
Pa jesi probao rucno trazit signal? Meni se to desavalo kad bi namjestila da sam automatski trazi signal, onda se stalno nesto bunio, nije bilo ni Vipa ni Tele 2 kak treba, ali kad sam stavila na rucno, onda bi u Zg-u rucno nasla Tele signal, a doma Vipov i bilo je sve ok.Izvorno postao ::wrangler::
Edit: Sad tek vidjeh post u drugom threadu da si probao...pa ocito nije u tome problem...
Gdje van Zagreba prestaje TELE2 signal? A da se može uključiti VIPov? Ima li rupa?
na primjeru autoceste ZG-KA, Tele2 signal nestaje negdje na 12, 13 km, a prebaciti na VIP mozes nekoliko kilometara prije, mislim cak na 5-om, 6-om
Na istocnoj strani prestaje nekih 5-10 km od naplatnih kucica, a na VIP se moze prebacit vec na kucicama.
neznam jel je vec netko postao o tome..evo danas prvi put primjetih da mi se u BJ spaja na tele2..ne stalno izmjenjuju se tele2 i vip!!
Bookmarks