Bez komentara.Izvorno postao SEguy
Bez komentara.Izvorno postao SEguy
Takve stvari se stalno dogadjaju, svim operaterima jer sad su ljudi postali "svjesni" tako da operateri muku muce s postavljanjem stanica.
Pa dobro, jel to je tak opasno kak se ljudi boje, ili ne? Mislim, meni isto ne bi bilo svejedno jer ne znam nista otome. Mislim da bi trebali stanare informirat o tome...ono, podjele u toj zgradi letke u kojima se lijepo objasni da to nije stetno jer tako kaze neki tamo znanstvenik i ljudi bi onda lakse prihvacali takve stvari...![]()
Misliš? Kao da će ljudi vjerovati letcima i informacijama koje im daje mobilni operater koji želi postaviti antenu na njihovu zgradu... Ljudi su telad i vjeruju i u babaroge, pa kad se jednom napiše u novinama da su mobiteli opasni za zdravlje, što će tek sami zaključiti što bi im se sve moglo dogoditi od jednog odašiljača iznad njih... Ne možeš ti ljude uvjeriti...Izvorno postao user_name
Bas tako, nitko ne bi odasiljac, a svi bi signal, e ne znam bas kako je to izvedivo.
Pa dobro, slazem se da je tesko ljude uvjerit, ali kako ce popustit bez ikakvih informacija? Mislim, iformacije su i dovele do toga da misle da je stetno, pa treba od nkud krenut i sa protuargumentima...
pa evo vrtimo se oko toga jeli antena za gsm dobra ili nije...u biti to je nebitno...tele2 samo treba odrijesiti kesu i platiti svima u zgradi lovu...pogotovo onima koji stoje na vrhu zgrada...i to je to....brzo ce se svi sloziti kako onda je antena normalna stvar...a tele 2 se pravi pametan pa da upravitelju zgrade lovu koju on stavi u dzep pa onda se ocekuje da stanari sa smjeskom sve to prihvate....
Bookmarks