Kaj hoćeš reći? Da je Tele2 kriv za vipovu kvalitetu signala i zvuka?Izvorno postao tomislav10
![]()
Kaj hoćeš reći? Da je Tele2 kriv za vipovu kvalitetu signala i zvuka?Izvorno postao tomislav10
![]()
Kvaliteta VIP mreze u Zagrebu nema veze s Tele2 jer se na sirem podrucju grada moze koristiti samo Tele2.
Tele2 nema veze s tim, ja sam se poceo "namjestati vec prije godinu-dvije na VIP-u.
Evo baš prije neki dan TELE 2 je htio postaviti odašiljač na jednu zgradu u Kaštel Starom, i onda su se susjedi te zgrade pobunili radi "okolnog velikog" zračenja... pa jadni nisu uspijeli, šteta jer je signal u Kaštelima loš, bar meni!
Bez komentara.Izvorno postao SEguy
Takve stvari se stalno dogadjaju, svim operaterima jer sad su ljudi postali "svjesni" tako da operateri muku muce s postavljanjem stanica.
Pa dobro, jel to je tak opasno kak se ljudi boje, ili ne? Mislim, meni isto ne bi bilo svejedno jer ne znam nista otome. Mislim da bi trebali stanare informirat o tome...ono, podjele u toj zgradi letke u kojima se lijepo objasni da to nije stetno jer tako kaze neki tamo znanstvenik i ljudi bi onda lakse prihvacali takve stvari...![]()
Misliš? Kao da će ljudi vjerovati letcima i informacijama koje im daje mobilni operater koji želi postaviti antenu na njihovu zgradu... Ljudi su telad i vjeruju i u babaroge, pa kad se jednom napiše u novinama da su mobiteli opasni za zdravlje, što će tek sami zaključiti što bi im se sve moglo dogoditi od jednog odašiljača iznad njih... Ne možeš ti ljude uvjeriti...Izvorno postao user_name
A koji je tebi??!!! Tko spominje ičiju krivicu? Ako ne znaš na normalan način odgovoriti na pitanje onda nemoj!Izvorno postao ojpi
Nije ovo za mene ...
Bookmarks