U Zadru još nema nikakva signala!!!
Putovao sam neki dan od St do Zd, usput vidio da je pokriven Primošten i neka usputna sela!
U Zadru još nema nikakva signala!!!
Putovao sam neki dan od St do Zd, usput vidio da je pokriven Primošten i neka usputna sela!
Jel imate osjećaj da je kvaliteta signala, otkad je došao Tele2, a time i kvaliteta razgovora u VIP mreži, u Zagrebu opala? Često se moraš "namještati" da čuješ sugovornika... toga prije nije bilo ... barem ne tako izraženo
Nije ovo za mene ...
Kaj hoćeš reći? Da je Tele2 kriv za vipovu kvalitetu signala i zvuka?Izvorno postao tomislav10
![]()
Kvaliteta VIP mreze u Zagrebu nema veze s Tele2 jer se na sirem podrucju grada moze koristiti samo Tele2.
Tele2 nema veze s tim, ja sam se poceo "namjestati vec prije godinu-dvije na VIP-u.
Evo baš prije neki dan TELE 2 je htio postaviti odašiljač na jednu zgradu u Kaštel Starom, i onda su se susjedi te zgrade pobunili radi "okolnog velikog" zračenja... pa jadni nisu uspijeli, šteta jer je signal u Kaštelima loš, bar meni!
Bez komentara.Izvorno postao SEguy
Takve stvari se stalno dogadjaju, svim operaterima jer sad su ljudi postali "svjesni" tako da operateri muku muce s postavljanjem stanica.
A koji je tebi??!!! Tko spominje ičiju krivicu? Ako ne znaš na normalan način odgovoriti na pitanje onda nemoj!Izvorno postao ojpi
Nije ovo za mene ...
Bookmarks