dabogda ti bila postavljena antena u kucu...pa da ti nama mozes onda reci dali je to opasno...naravno to bi trebalo proci bez medijske hajke jer ti to hoces...Izvorno postao JBT
dabogda ti bila postavljena antena u kucu...pa da ti nama mozes onda reci dali je to opasno...naravno to bi trebalo proci bez medijske hajke jer ti to hoces...Izvorno postao JBT
Ma daj ne lupetaj....Ja radim u blizini bazne stanice, tj. u uredu je do mene pa mi nije nista!!!Izvorno postao revo
Te antene zrače i to je neupitno. Ali ne zrače ništa više od stupova za struju i trafostanica koje se isto tako nalaze među zgradama. Svi smo mi više izloženi zračenju od kompa i monitora, televizora nego od mobitela i baznih stanica. To ponavljanje o zračenju baznih stanica je preseravanje i pokušaj povečanja cijene lokacije za postavljanje istih.
Znas li ti uopce koliko baznih stanica ima oko tebe ili si i ti jedan od onih sto, poput nekih u Zagrebu, misle da se sve antene nalaze na Sljemenu?Izvorno postao revo
Uostalom, nek mi postave na zgradu, manje ce meni zracit nego da mi ju stave preko puta, to je opce poznato.
Ja sam i sam medijski djelatnik, ali ono sto novinari rade prenapuhujuci clanke o zracenju je samo senzacija i nista drugo, cisto da prodaju novine. Niti jedan od tih piskarala nikad u tekst nije dodao da je u Zagrebu preko 300 baznih stanica posvuda te da smo izlozeni zracenju vecine drugih uredjaja.
Cim imas mobitel u stanu to ti je vec zracenje, jer bazna stanica pronalazi tvoj uredjaj gdje god se ona nalazila.
mislim da ti vise ukupnog zracenja daju mikrovalna pecnica, tv i radio uređaji, obliznja trafostanica, pa cak i pojedina biljka u stanuIzvorno postao revo
![]()
po toj logici ne bismo trebali jesti kruh, ni ista peceno i przeno, jer pecenjem se stvaraju kancerogene tvari, koje opet na kraju unosimo u organizam.
Signal Tele2 u Puli i blizoj okolici netragom nestao.Ocito vrse testiranja baznih stanica![]()
U Zadru još nema nikakva signala!!!
Putovao sam neki dan od St do Zd, usput vidio da je pokriven Primošten i neka usputna sela!
Jel imate osjećaj da je kvaliteta signala, otkad je došao Tele2, a time i kvaliteta razgovora u VIP mreži, u Zagrebu opala? Često se moraš "namještati" da čuješ sugovornika... toga prije nije bilo ... barem ne tako izraženo
Nije ovo za mene ...
Kaj hoćeš reći? Da je Tele2 kriv za vipovu kvalitetu signala i zvuka?Izvorno postao tomislav10
![]()
Kvaliteta VIP mreze u Zagrebu nema veze s Tele2 jer se na sirem podrucju grada moze koristiti samo Tele2.
Tele2 nema veze s tim, ja sam se poceo "namjestati vec prije godinu-dvije na VIP-u.
A koji je tebi??!!! Tko spominje ičiju krivicu? Ako ne znaš na normalan način odgovoriti na pitanje onda nemoj!Izvorno postao ojpi
Nije ovo za mene ...
Bookmarks