S ovom situacijom u Zadru sam poblize upoznat i strava je kako to sve skupa funkcionira. Stanari(neki) su nacelno pristali da se stavi BTS, ali normalno da su ocekivali da ce vidjeti prijedlog ugovora i onda pristati ako je sve O.K. Ali nitko nije vidio ugovor, niti je itko znao u tom neboderu da su radovi otpoceli, jedino ta zena na 13-om katu i to zato sto je cula buku i otisla vidjeti o cemu se radi. I kad je otisla do predstavnice vidjeti o cemu se radi i trazila da joj pokaze ugovor ova je to odbila. To je katastrofa kako se ljudi odnosno predstavnici ponasaju. Sigurno je dobila i ona neku kuvertu u dzep.Izvorno postao JBT
U jedno sam siguran, a to je da te antene 99% nece ici na taj neboder, ali ne znam sto je gore, jer ako stave nasuprot stanari ce biti vise izlozeni nego sto bi bili da su im antene na zgradi.

Proceduru pristanka svih stanara operateri zaobilaze gdje god mogu i prakticki na "prijevaru" stavljaju antene jer gotovo je nemoguce dobit suglasnost svih, pogotovo u velikim zgradama.
ili ti, svi bi da im se plati za postavljanje antene na krov zgrade ...i to puno...

Bookmarks