= Citat = Izvorno postao JBT
Eto vidite, a revo nam pricao kako se s novcem moze sve, haha. Ocito da nadstojnik bas nije htio dijelit lovu s drugim stanarima Proceduru pristanka svih stanara operateri zaobilaze gdje god mogu i prakticki na "prijevaru" stavljaju antene jer gotovo je nemoguce dobit suglasnost svih, pogotovo u velikim zgradama.
S ovom situacijom u Zadru sam poblize upoznat i strava je kako to sve skupa funkcionira. Stanari(neki) su nacelno pristali da se stavi BTS, ali normalno da su ocekivali da ce vidjeti prijedlog ugovora i onda pristati ako je sve O.K. Ali nitko nije vidio ugovor, niti je itko znao u tom neboderu da su radovi otpoceli, jedino ta zena na 13-om katu i to zato sto je cula buku i otisla vidjeti o cemu se radi. I kad je otisla do predstavnice vidjeti o cemu se radi i trazila da joj pokaze ugovor ova je to odbila. To je katastrofa kako se ljudi odnosno predstavnici ponasaju. Sigurno je dobila i ona neku kuvertu u dzep.

U jedno sam siguran, a to je da te antene 99% nece ici na taj neboder, ali ne znam sto je gore, jer ako stave nasuprot stanari ce biti vise izlozeni nego sto bi bili da su im antene na zgradi.