u mom selu jos nema nista od teleta...a i necudim se...ipak se kao jos ''uhodavaju''...ma da...foliranti...
u mom selu jos nema nista od teleta...a i necudim se...ipak se kao jos ''uhodavaju''...ma da...foliranti...
Ma meni ti to uopce ne smeta dok imam Vip, tako da mi uopce nije bitno sto nisu postavili baznu stanicu u Kaštelima (još)
Meni je problem kad je Tele2 signal jedna crtica i uspostavi se poziv koji prekida i slabo se cuje sugovornik, a nikako nece da predje na VIP (primjer izvan Zg)
To je onda druga stvar, to bi i meni bio problemIzvorno postao 10aLEX
![]()
evo ovih dana su u mojoj selendri pokusali postaviti antenu....ali im nije uspjelo...dosla policija i inspekcija...htjeli postaviti antenu na neboder bez pristanka svih stanara...hahhaha...ludilo...
Ako se ne varam to je bilo u ZadruIzvorno postao revo
![]()
Eto vidite, a revo nam pricao kako se s novcem moze sve, haha. Ocito da nadstojnik bas nije htio dijelit lovu s drugim stanarimaProceduru pristanka svih stanara operateri zaobilaze gdje god mogu i prakticki na "prijevaru" stavljaju antene jer gotovo je nemoguce dobit suglasnost svih, pogotovo u velikim zgradama.
Pula i bliza okolica dobila signal Tele2
MašalaIzvorno postao RAUL
![]()
Svako toliko u zapadnom predgrađu Kutine zna mi se prebaciti na Tele2 mrežu, ali na kratko, jer je signal slab... Zanima me od kuda to hvata...
Sisak? Ivanić?
evo samo da potvrdim sms freak-ove tvrdnje; kompletno područje Velike sa svim okolinom mjestima je pokriveo signalom i potez Velika-Požega, Velika-Kutjevo i Velika-Stražeman.
Ma, Sisak uje zračne linije nekih 45-50 km odavdje... Ivanić isto toliko... Rekao bih Bjelovar, ali opet nije baš blizu...Izvorno postao Drug Mile
Zračne linije? Maksimalno 30.Izvorno postao frish-KI
Bookmarks