Pa ako si iz Kaštila valjda si bija u Trogiru pa znaš kakav je tamo signal.Izvorno postao SEguy
Pa ako si iz Kaštila valjda si bija u Trogiru pa znaš kakav je tamo signal.Izvorno postao SEguy
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
Iako sam iz Kaštela, nisam bio u TrogiruIzvorno postao jozo112
Probao sam ja i vani signal, i naravno bolji je nego indoor, ali još to nije dobro i često pada, tako da non-stop koristim Vipov signal, vidiš nisam dugo ni provjeravao Tele2 signal?!
u mom selu jos nema nista od teleta...a i necudim se...ipak se kao jos ''uhodavaju''...ma da...foliranti...
Ma meni ti to uopce ne smeta dok imam Vip, tako da mi uopce nije bitno sto nisu postavili baznu stanicu u Kaštelima (još)
Meni je problem kad je Tele2 signal jedna crtica i uspostavi se poziv koji prekida i slabo se cuje sugovornik, a nikako nece da predje na VIP (primjer izvan Zg)
To je onda druga stvar, to bi i meni bio problemIzvorno postao 10aLEX
![]()
evo ovih dana su u mojoj selendri pokusali postaviti antenu....ali im nije uspjelo...dosla policija i inspekcija...htjeli postaviti antenu na neboder bez pristanka svih stanara...hahhaha...ludilo...
Pula i bliza okolica dobila signal Tele2
MašalaIzvorno postao RAUL
![]()
Svako toliko u zapadnom predgrađu Kutine zna mi se prebaciti na Tele2 mrežu, ali na kratko, jer je signal slab... Zanima me od kuda to hvata...
Sisak? Ivanić?
To će potrajat dok ne stave bazne stanice baš u Kaštelima. Evo od nedavno su postavili jednu u Solinu.Izvorno postao SEguy
Bookmarks