Danas su neki stričeki postavljali bazne stanice na zgradi do dione (raskrizje vukovarske i drziceve). Pretpostavljam da je tele2.
Danas su neki stričeki postavljali bazne stanice na zgradi do dione (raskrizje vukovarske i drziceve). Pretpostavljam da je tele2.
Zadnji uredio ojpi : 07-03-2006 u 21:50
vidio ja u subotu jos nosaceIzvorno postao ojpi
![]()
nekako su mi preveliki za tele2, iako je moguce da su dobili takvu posiljku
a kakve su stanice? tele2 ima trenutno 2 vrste... jedne su minijaturne totalno, a druge su onako malo deblje od cronetovih, a tanje od vipovih i kao su raspolovljene nekom crtom na sredini...
a moze ih se i skuziti po tome sto postavljaju po jedan komad, a ne po dva (pri tom ne mislim na umts stanicu) kao sto to rade VIP i T-Mobile
Pa sigurno je tele2. Ne znam zašt bi vip ili t-mobile tek sad stavljao bazne stanice na to mjesto kad je sigurno dobro pokriveno.Izvorno postao pppprrrr
Pa ne znam baš sve vrste, ali kolko sam vidio ove su jedne od većih i naravno + standardno mala za umts. Kak to misliš po jedan komad? Tu su kolko se sjećam na svakom nosaču (tri nosača) dvije + 1 umts.Izvorno postao pppprrrr
Zadnji uredio ojpi : 07-03-2006 u 22:01
ahaa... 3 X (2 + 1 umts) kazes?Izvorno postao ojpi
tele2 je svugdje do sada postavljao 3 X (1 + eventualno umts)... pa tako i na ovoj novoj baznoj stanici u savskoj na zgradi pored Mex Cantine
ne znam, ali 2 + 1 je uglavnom t-mobile i vip politika, iako ni meni nije jasno sto ce im tamo jos jedna stanica, kad su i vipove i t-mobile stanice u jakoj blizini; vip se nalazi na Vukovarskoj (preko puta plive), na zgradi od Oraclea, te juznije jednu tram stanicu;
jedino mozda t-mobile ako nije tele2, jer za VIP mi je to previse. t-mobileu ionako nikad dosta baznih stanica.
Ma zapravo ni nisam 100% siguran, ali mislim da je tak.Izvorno postao pppprrrr
Zadnji uredio ojpi : 08-03-2006 u 00:04
Bookmarks