Pa to vjerojatno hoće, ali da tele2 dostigne pokrivenost kakvu ima konkurencija proći će još najmanje 3-4 godine.Izvorno postao macak_os
Pa to vjerojatno hoće, ali da tele2 dostigne pokrivenost kakvu ima konkurencija proći će još najmanje 3-4 godine.Izvorno postao macak_os
Ma ne vjerujem, mislim, za toliko je konkurencija postigla svoju pokrivenost, ali druga su vremena...danas to brze ide!!!
Možda, ako nastave ovakvim tempom, još i do kraja ove godine pokriju više od 50% teritorija države... A to za pokrivenost više od 90% proći će sigurno minimalno dvije do tri godine...
Tri godine, koliko traje nac. roaming, je sigurno dovoljno za dobru pokrivenost naseljenih mjesta. Samo ostaje pitanje koliko će kvalitetno pokriti ceste i more iz razloga što signal GSM1800 ima dvostruko manji domet od GSM900.
Eto zašto nisam oduševljem Tele2 mrežom, kod gl. kolodvora javlja da "nema usluge".... moraju oni još puno špinata pojesti
Nije ovo za mene ...
rade tek 4mj. a ti ocekujes da imaju 100% pokrivenost.Izvorno postao tomislav10
Kojeg, zagrebackog? Signal je full jer je bazna stanica na Esplanadi. Nema ga jedino u pothodniku. Kad smo vec kod odasiljaca, nova bazna stanica Tele2 postavljena je u Savskoj ulici, preko puta Movie Puba.
Ja imam mob mjesec dana i nikad problema sa signalom! Jedino malo na pocetku s onim prebacivanjem svaki dan na tele2 pa natrag na Vip, ali od kad je signal u Samoboru, sve 5. Cak sam i u importaneu mogla pricat, s malim prekidima, ali i to ce proc!
ma tele ce se popraviti iako ce mu trebati malo duze....a i vip i t-mobile nisu nista bolji...i njime nekad fale signalaIzvorno postao user_name
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
I u Sesvetama ima signala Tele2
Pa normalno da ima, ali ako si primjetio neko novo mjesto gdje niču bazne stanice samo reci.Izvorno postao RAUL
Mislim da se radi o T Mobileovoj baznoj stanici jer ih oni tako postavljaju. Vip stanicu za UMTS uvijek stavlja u sredinu, T Mobile ih zna stavit na kraj.
Ajme meni, ako je t-mobile ja stvarno ne znam šta će im tam još baznih stanica...Izvorno postao JBT
nova bazna stanica postavljena danas (iako ne jos ukljucena) na poslovnoj zgradi na Kajzerici blizu zapadnog ulaza kod Velesajma. Na istoj zgradi nalaze se i VIP-ove bazne stanice postavljene prije nekih godinu dana.
Dakle, tele2 su krenuli u poboljsanja postojece pokrivenosti, a nedavno su baznu stanicu postavili i u Savskoj kod mex-cantine...
Znači, one bazne stanice kod dione su ipak t-mobileove?Izvorno postao pppprrrr
Jesu, T Mobileove su.
Izvorno postao JBT
Jesi 100% siguran???
...also known as El'AnDrA...
100%, Tele2 nigdje ne postavlja duple bazne stanice jer im to nije potrebno, jos uvijek
ove nove tele2 stanice, koje su vecih dimenzija, lice na t-mobile, ali su mrvicu sire i imaju jednu crtu na sredini... po tome se razlikuju, a i postavljaju se po 1.
cini mi se da ih je ova odgoda UMTS-a spasila, jer ne postavljaju UMTS bazne stanice na nove lokacije, sto znaci da im preostaje vise sredstava za nove BS
Zadnji uredio pppprrrr : 16-03-2006 u 23:20
[QUOTE=pppprrrr]ove nove tele2 stanice, koje su vecih dimenzija, lice na t-mobile, ali su mrvicu sire i imaju jednu crtu na sredini... po tome se razlikuju, a i postavljaju se po 1.
Vece su zato jer daju vecu snagu, a zracenje je isto.Tako navodi Jonny Svedberg voditelj operacija za Baltik, Rusiju i Hrvatsku U Tele2
U pravu si. Isao sam do tamo i malo prskiljio s net monitorom. Cronet 100%. Ala zgusnjavaju celije.Izvorno postao JBT
@revo: O kojem se neboderu tocno radi? Bas me zanima!
Ja sam blizu Kvatrića tu je signal super skoro pa uvjek full!![]()
![]()
![]()
![]()
Kad ti je BTS na Nami na Kvatricu!Izvorno postao drbizar
da to nije t-mobile? jesi siguran?Izvorno postao andro2001
mozda ce vas zanimati....tele2 je izgleda sklpio ugovor sa jednim neboderom u zadru ugovor na 4700 eura da moze postaviti odasiljac....sad krecu u trazenje dozvola i ostalih stvari....
Bookmarks