Pa to vjerojatno hoće, ali da tele2 dostigne pokrivenost kakvu ima konkurencija proći će još najmanje 3-4 godine.Izvorno postao macak_os
ocito nisam u toku...ali vjerujem da ce se to s vremenom popraviti....jer se i na kraju sve popraviIzvorno postao frish-KI
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Pa to vjerojatno hoće, ali da tele2 dostigne pokrivenost kakvu ima konkurencija proći će još najmanje 3-4 godine.Izvorno postao macak_os
Ma ne vjerujem, mislim, za toliko je konkurencija postigla svoju pokrivenost, ali druga su vremena...danas to brze ide!!!
Možda, ako nastave ovakvim tempom, još i do kraja ove godine pokriju više od 50% teritorija države... A to za pokrivenost više od 90% proći će sigurno minimalno dvije do tri godine...
Tri godine, koliko traje nac. roaming, je sigurno dovoljno za dobru pokrivenost naseljenih mjesta. Samo ostaje pitanje koliko će kvalitetno pokriti ceste i more iz razloga što signal GSM1800 ima dvostruko manji domet od GSM900.
Eto zašto nisam oduševljem Tele2 mrežom, kod gl. kolodvora javlja da "nema usluge".... moraju oni još puno špinata pojesti
Nije ovo za mene ...
Kojeg, zagrebackog? Signal je full jer je bazna stanica na Esplanadi. Nema ga jedino u pothodniku. Kad smo vec kod odasiljaca, nova bazna stanica Tele2 postavljena je u Savskoj ulici, preko puta Movie Puba.
rade tek 4mj. a ti ocekujes da imaju 100% pokrivenost.Izvorno postao tomislav10
Ja imam mob mjesec dana i nikad problema sa signalom! Jedino malo na pocetku s onim prebacivanjem svaki dan na tele2 pa natrag na Vip, ali od kad je signal u Samoboru, sve 5. Cak sam i u importaneu mogla pricat, s malim prekidima, ali i to ce proc!
ma tele ce se popraviti iako ce mu trebati malo duze....a i vip i t-mobile nisu nista bolji...i njime nekad fale signalaIzvorno postao user_name
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Da manjih ... to automatsko prebacivanje više ne radi nego što radi .... a ponekad nemožeš ni ručno ...Izvorno postao djebab
Nije ovo za mene ...
pa vecina nas ima dva moba i ja u zagrebu koristim vip kad nema teleta i to je jedino mjesto kada imam problema...dobro rubna podrucja zagreba su problematicna!! sto nije na pošti odasiljač?? neki je stavjan jel to nije od tele2??Izvorno postao tomislav10
Prema mojim iskustvima na rubnim područjima zagreba se može prebacivat na vip tak da ni to nije problem.Izvorno postao jdabic1
Danas su neki stričeki postavljali bazne stanice na zgradi do dione (raskrizje vukovarske i drziceve). Pretpostavljam da je tele2.
Zadnji uredio ojpi : 07-03-2006 u 21:50
vidio ja u subotu jos nosaceIzvorno postao ojpi
![]()
nekako su mi preveliki za tele2, iako je moguce da su dobili takvu posiljku
a kakve su stanice? tele2 ima trenutno 2 vrste... jedne su minijaturne totalno, a druge su onako malo deblje od cronetovih, a tanje od vipovih i kao su raspolovljene nekom crtom na sredini...
a moze ih se i skuziti po tome sto postavljaju po jedan komad, a ne po dva (pri tom ne mislim na umts stanicu) kao sto to rade VIP i T-Mobile
Pa sigurno je tele2. Ne znam zašt bi vip ili t-mobile tek sad stavljao bazne stanice na to mjesto kad je sigurno dobro pokriveno.Izvorno postao pppprrrr
I u Sesvetama ima signala Tele2
Pa ne znam baš sve vrste, ali kolko sam vidio ove su jedne od većih i naravno + standardno mala za umts. Kak to misliš po jedan komad? Tu su kolko se sjećam na svakom nosaču (tri nosača) dvije + 1 umts.Izvorno postao pppprrrr
Zadnji uredio ojpi : 07-03-2006 u 22:01
Pa normalno da ima, ali ako si primjetio neko novo mjesto gdje niču bazne stanice samo reci.Izvorno postao RAUL
ahaa... 3 X (2 + 1 umts) kazes?Izvorno postao ojpi
tele2 je svugdje do sada postavljao 3 X (1 + eventualno umts)... pa tako i na ovoj novoj baznoj stanici u savskoj na zgradi pored Mex Cantine
ne znam, ali 2 + 1 je uglavnom t-mobile i vip politika, iako ni meni nije jasno sto ce im tamo jos jedna stanica, kad su i vipove i t-mobile stanice u jakoj blizini; vip se nalazi na Vukovarskoj (preko puta plive), na zgradi od Oraclea, te juznije jednu tram stanicu;
jedino mozda t-mobile ako nije tele2, jer za VIP mi je to previse. t-mobileu ionako nikad dosta baznih stanica.
Ma zapravo ni nisam 100% siguran, ali mislim da je tak.Izvorno postao pppprrrr
Zadnji uredio ojpi : 08-03-2006 u 00:04
Mislim da se radi o T Mobileovoj baznoj stanici jer ih oni tako postavljaju. Vip stanicu za UMTS uvijek stavlja u sredinu, T Mobile ih zna stavit na kraj.
Ajme meni, ako je t-mobile ja stvarno ne znam šta će im tam još baznih stanica...Izvorno postao JBT
nova bazna stanica postavljena danas (iako ne jos ukljucena) na poslovnoj zgradi na Kajzerici blizu zapadnog ulaza kod Velesajma. Na istoj zgradi nalaze se i VIP-ove bazne stanice postavljene prije nekih godinu dana.
Dakle, tele2 su krenuli u poboljsanja postojece pokrivenosti, a nedavno su baznu stanicu postavili i u Savskoj kod mex-cantine...
Znači, one bazne stanice kod dione su ipak t-mobileove?Izvorno postao pppprrrr
Bookmarks