evo, izgleda da su dosli i u Pozegu...(s hr.org.tele2)
evo, izgleda da su dosli i u Pozegu...(s hr.org.tele2)
Jesu, Pozezani tvrde da je signal jako dobar.
E jos nesto! svi sto pljuvate po tele2 to je vase pravo , ali nemojte pravdat vipovce jerkad su oni startali s radom trebalo im je skoro 2 godine da pocnu radit kako treba zato ne budite tako bezobrazni i dajte teleto priliku, a ako se vama ne svidja nitko vas ne tjera da se prebacite!![]()
I am natural blondie, please write slower!
Danas se signal pojavio i u Importanne centru, tj. ima ga u sredini centra, na rubovima jos ne. Izgleda da testiraju i da ce to brzo proradit punom snagom.
izgleda da stavljaju male bazne stanice u importane.Izvorno postao JBT
mislim da se radi o novim stanicama izvan importanea.
Importanne je takav prostor da ne postoji apsolutno nikakva sansa da bi se do njegove sredine mogao probiti signal koji je izvana. Dolje jedva uhvatis cak i radijski signal!
Uostalom, jos otprije funkcionira bazna stanica na Esplanadi.
Ako su informacije s newsa tocne, Tele2 signal pojavio se u Dubrovniku i Sisku. Sto se zagrebackog Importannea tice, tamo Tele2 ima 1 baznu stanicu koja je smjestena negdje u sredini tako da signala trenutno nema u cijelom Importanne centru.
Točnije, ta bazna stanica je u trgovini tele2 partnera (ili u blizini) jer je unutar trgovine i malo okolo full signal ali čim se udaljiš nekoliko desetaka metara signal se gubi. Još nije pokriven dosta velik dio importannea.Izvorno postao JBT
Mislim da su ga napokon pokrili cijelog. Neki dan sam provjeravao; jer nemam karticu tele2 i imao sam signal di ga prije nisam imao!Izvorno postao ojpi
...also known as El'AnDrA...
napokon se signal siri i van granica samog zagreba! dosad se mogao loviti samo do podsuseda, a sada je dosao i na nasu stranu medvednice.
zasad ima maksimalno 3 crtice od 5, ali i to je pocetak!![]()
Evo kazu, od danas radi Tele2 u Rijeci.
a kakvo je stanje u požegi? nisam dugo bio, za božić je funkcioniralo preko vipa-? imatić-izvješće.....?
Evo čujem da je tele2 u samoboru popravio signal tak da više nije pola pola. Malo vip malo tele2![]()
Da, je, i bilo je vrijeme, jer ono je bila katastrofa, svaki dan rucno prebacivanje ujutro na tele 2, navecer na vip. Ako ides svaki dan dan u Zg., pocne zivcirat, ili pocnes zaboravljat, onda ti poruke ne stizu po pola sata ili si nedostupan. Navodno je toranj u Samoborki i zbilja se popravio signal, zove se bez problema i prica bez prekida!Izvorno postao ojpi
![]()
Evo i Opatija je pokrivena signalom Tele 2
da a izmedu rijeke i opatije moras mjenjat na vipIzvorno postao RAUL
http://www.dnif.de
Baš sam bio za vikend i po gradu je dosta dobar jedino u nekim kafićima prebacuje na VIP,meni je u autu držao skoro do kraja Novih Bankovaca tako da ima ocjenu vrlo dobar.Jedna bazna stanica je na silosu a dali ih ima još neznam.Izvorno postao zerobravo
Nova bazna stanica u Slavonskom Brodu, jos nije ukljucena koliko sam skuzio, a postavljena je na neboder Djure Djakovica...
inace, danas opet nesto petljaju s gprs-om u Zagrebu, jer mi sad javlja da mi nije spojen,
dakle na sony ericssonu javlja se plavi trokut koji je prazan, a kad je spojen onda je pun...
edit: gprs je ponovno spojen oko 17.30h
Zadnji uredio pppprrrr : 04-02-2006 u 19:06
a kad če u Puli biti njihov signal?
nema vece face od Isusa
A tko to zna,.Ocito vise nema mjesta za niti jednu baznu stanicu na vodotornju![]()
Ja sam bio u subotu dole, u blizini onih kafica i sandwich barova i tamo nisam imao signal.
znači da TELE2 ima jako dobru pokrivenost i da bi se mogla još više poboljšati uskoro....što je za njih dobar korak...
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Tele2 još uvijek ima slabu pokrivenost, a to što se i u drugim gradovima pojavljuje njihov signal, ne znači da mogu uskoro se skinuti sa nacionalnog romainga i nastavit samostalno... Daleko od toga...
ocito nisam u toku...ali vjerujem da ce se to s vremenom popraviti....jer se i na kraju sve popraviIzvorno postao frish-KI
![]()
Veliki pozdrav od macka_os-a :)
Bookmarks