Da li je netko gledao... pretpostavljam da zappan je posto je stavio novog avatara...
Sta kazete, da li je Milan zasluzeno prvak europe...JA kazem da je![]()
Da li je netko gledao... pretpostavljam da zappan je posto je stavio novog avatara...
Sta kazete, da li je Milan zasluzeno prvak europe...JA kazem da je![]()
Forumaš godine :)
Ja sem prestao gledati onda kada je REAL ispao.
Ma ja sam imao 2 favorita...Man UTD. i Milan...jedan od ta 2 je ipak morao doci barem do finala...kladio sam se u zivo u PSK i sta mislis sta je bilo... popili smo nas trojica svaki po 50 kuna...
Nisam gledao, bio sam sa izvjesnom ženskom osobom...inače bi gledao.
godine su prošle otkako je milan ac bio prvak europe, zaslužili su konačno tron... samo se sjetite kako su krenuli u ligu prvaka ove godine...
zasluzeno, bolje da su oni nego juve... a sam je tekma bila sasvim bezveze!
inace sam bio za real...![]()
Jeste vidjeli Roque Juniora, svaka mu cast sto je izdrzao...pa tog lika nisam vidio da igra koju godinu a sad ga stavio da igra Finale sto mi je malo cudno...ali svakako Milan je u finalu pobijedio sasvim zasluzeno
ali im je i penal oprošten u zadnjim minutama... bilo bi besprijekorno da tog nije bilo...
Svaka čast Didi! Koji kuler...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I onaj gol Shevchenka...zasto je ponisten???...kazu zbog toga sto su ona dvojica "U ZALEDJU" ometala Buffona ali ja bas nisam primjetio da su ga smetali!!
,meni svejedno... malo glupo da su se u finalu našla 2 taljana ali šta je tu je
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
U finalu 2 a u polufinalu 3. MA ja bih voliko gledati finale Man UTD-AC Milan
![]()
Ja zamišljam finale Dinamo Zg- Man United i onog Mamićau loži i poslije mu Fergi čestita naravno kad ih Balaban sve dobro ispraši,...........stvarno ću se ostavit ovog piva i prelazim na zeleni čaj.
hahahah, nista od toga finala ;(
mrzim milan!!! bvb09 rulez
Zadnji uredio Jamal : 30-05-2003 u 00:10
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ruun van Nistelrooy RULEZ![]()
![]()
![]()
zar nije Rud Van N...?
Ako si gladan pojedi nesto
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
RUUD VAN NISTELROOYPoslao: nimda
zar nije Rud Van N...?
ne znam ne pratim toliko nogomet al mislim da se zove RUD V.N.
ne
nisi upravu evo njegov homepage http://come.to/nistelrooy tamo pise ruud a ne ruun!
u zadnjem postu postu pise RUUD, a u prvom pise Ruun, u prvom je bila greska a u drugom je ocito ispravljena
Bookmarks