Pa s neta se skinu programi i igre, sklopi popis..! Ali ima problem.. Moraš imati karipsko državljanstvo za taj posao..
Kak se postane pirat?? Mislim, di nabaviš igre. Nije da bi to radio al me baš zanima. Pogledao sam neku listu igre, programi, filmovi. Brijem da tip ima
2 000 GB. Jel se to skine s neta il kak??
Pa s neta se skinu programi i igre, sklopi popis..! Ali ima problem.. Moraš imati karipsko državljanstvo za taj posao..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A da mi kazes kak ti tipovi nadju igre!!!
Ma pirat možeš postati preko noći ali igre i te stvari moraš nabavljat od puuuno izvora, da bi bio u korak s ostalima... Znači pusti internet i traži veze od ostalih pirata i sl. tipova koji novu igru mogu nabaviti prije "onog drugog pirata".. A i tema je malo smješna pa..![]()
Zadnji uredio zappan : 04-01-2006 u 14:15
Pa ono, svega ima na internetu, samo treba znati gdje tražiti...
Ima ali se s našim internetom ne isplati to skidati. A flat je samo teorija...Izvorno postao gog
Ne znam kako ti, ali ja sam već dosta dugo na flat rateu...Izvorno postao XLR8R
flat se najviše isplati
nešto stavljaš skinuti navećer odspavaš i u jutro se je skinulo
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Preko torrenta se sve da skinuti (provjereno).
Frend je meni skidal i dobio sam igre prije od 2 najveća pirata u HR.
a znam i ja stranica sa http ili ftp serverima na kojima ima najnovijih igara (ja sam isto skinuo AOE3 prije nego se pojavio kod nas
iPhone 5s 16 GB
naruči igre,filmove,... sa http://www.amstel-net.da.ru/
zzop.
@XTTX - da i naručiš od najgoreg i najskupljeg pirata u HR
SAT NET, ili sto bi narod reko SkyNet, pokupish puuuuno raznih stvari, malo to, malo ovaj ljudski net, malo drugog pirata nadjesh, pa to moze bit drama dobar poso
U nas ima primjer, covjek drzi CD shop, igre najnovije sve dodju za dva dana do njega, i tako to, al zivi se pravo, samo od tog Cd shopa![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ej a kak taj torrent funkcionira. Ja koristim limewire. Probo sam torrent al je to full sporo. Jel vam se kasnije brzina dize?
Ja imam 512/128 kbit/sec adsl i download mi s torentima bude max 2 3 kb/sec. Na limewire bez beda dode do maximalnih 50 ak kb/s.
Jel ja to nesto ne postelam. Nakon 1 h takvog sporog downloada u torrentu odustanem.
Inace kazu da je taj torrent zakon. ???
pa nek je najgori i najskuplji al kupiš jednu igru za npr. 30 kn s poštarinom i spržiš je X puta i prodaš X puta i eto ti zarade...Izvorno postao Tommek
zzop.
Flat postoji, to znam, ali ako recimo skidaš nonstop 24/7 će ti smanjit brzinu ili iskopčat vezu. Tako je bar slučaj u dosta država vani, a za t-com ne sumnjam da je iznimka.Izvorno postao gog
Uglavnom, malo smo off, Killa će na objesiti..![]()
A tek da vidis ovdje kod nas slucaja...Izvorno postao blazzer
Nfs:mw,aoe3,call of duty 2
ma isti dan kad su sluzbeno izasli kod njeg ima.
Narucis mu igru i on kaze sacekaj pola sata dok je sprzi ili sta vec on tu jos
radi...
Da nema njega mi vamo igre ne bi imali...
u zagrebu najpoznatija vjerojatno svima, jer je puno bila u javnosti, mala prčvarnica na trešnjevci, koju je financijska zatvarala n puta, i to sve zbog piratstva ("legalno" su iznajmljivali divx-e), al moglo se iznajmit bilo sta, samo odes u podrum i kazes sta ti treba. jos su imali i članske iskaznice....
Iznajmljivali divx kazes.
Ma taj divx mi je banana. Skinuo sam par filmova s neta koje je ekipa snimala kamerom il smanje kvalitetu na gore od vhs a. Katastrofa! Onda ti codeci, pa im je najveca fora zalijepit subtitle (npr nizozemske ili japanske) na film - koje ne mozes maknut. A formata od subtitla ima milion.
Kazem skinuo sam par filmova i nijedan vise. Najgore je kad mi neki pametnjakovic zalijepi na posetak filma svoj logo od njegove "factory" koji traje 1 minutu ali cisto dovoljno da ti kasnije subtitle kasne.
pa nemoj skidati bilo kaj, na torrentu ti piše jel je dvdrip il screener il kamera s ramena (na nekim torentima imaš i preview, skineš 1 minutu filma da vidiš kak je skodiran))
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks