Izvorno postao BenGAMES
AND1StreetBasketball <<< ovo imam.
Strpi se koji dan za igre, ili mi se javi putem MSNa
admin@hcl.hr
e.. da slučajno ne bude skoro bila negdje and1 streetball java igra?mnogo ću zahvalan bit
![]()
Izvorno postao BenGAMES
AND1StreetBasketball <<< ovo imam.
Strpi se koji dan za igre, ili mi se javi putem MSNa
admin@hcl.hr
thanks x, javim se!![]()
probao sam prebacivat igre i na d900 isto radi![]()
iz ljubavi prema automobilu vw GTI
na kojem linku?Izvorno postao X-Plosiv
evo uploadao sam igre pa tko zeli neka ih skine...
http://rapidshare.com/files/9460858/...structions.rar
mogo si usput reć koje su unutra, al ok
http://rapidshare.com/files/9905976/igrice.zip.htmlIzvorno postao BenGAMES
evo tu sam zipao shortcutove ...
Spojio sam teme, samo da se zna![]()
već sam downloadao cijeli, pa znam.. ok su igre, al stare po meniIzvorno postao dvoracek
Izmijenjen prvi post. ALPHA verzija je tu, uživajte![]()
pošto si rekao da obavjestimo ak fali koja.. evo na dvije koje me najviše zanimaju i nema ih nigdje skoro, a da potpuno rade s D600.. vidim da se mogu downloadati na VIP izborniku (al to naravno košta), što znači da su kompatibilne. to su:
NFS Carbon
Speedball 2
btw, dobra je alpha verzija!
Pozdrav svima i pozdrav Xplosivu svaka čast što si napravio ovaj topic jedan od najboljih ako ne i najbolji...sve pohvale nema šta...dobra je alpha verzija...nego da pitam pošto ja imam tih problema pa me zanima jel i vi ostali imate koji koristite d600 i za njega ove igrice koje je Xplosiv uploado dali u svim igricama imate zvuka i ako nemate jel bi mogli javiti u kojima to nemate pa da usporedimo koje imaju i koje nemaju,također ako neke igrice imaju grešku evo kod mene npr. fifa 2007 umjesto cijelog ekrana slika mi se preljeva na pola i nema uopce nikakvog zvuka pa me zanima jel tako i kod vas ,na fifi 2005 slika je ok nemam problema ali opet nema zvuka,ne znam možda tako treba da bude no u svakom slučaju javite pa da usporedimo....pozdrav
![]()
e Xplosiv car si stvarno, samo me zanima zasto igre nemaju jad fajl,
imam jad maker i sada ako iz jar napravim jad i prebacim na mob
oce li raditi???
Ja ne mogu ni jednu igru instalirati na e900... Radio sam sve sto pise tamo pod Java Game Instalacija Za E900 i opet ne mogu... Kad dodjem do koraka da trebam stisnuti da instalira, sve mi zablokira... Ajd javi reci koju igru si ti stavio, pa da budem siguran... Na svim igrama za *.jar mi je napravljena ikona koja izgleda kao da je zakljucano, a *.jad mi izgleda kao kutija... Bilo koje da stisnem, samo zablokira...
Hvala...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
e hvala care, evo nasao sam jad, nalaze se u 4 packu, ja sam
kontao da se u svakom nalaze ali evo kad sam skinuo 4 vidio sam
sve jad fajlove, imam ja par igrica za SE w900 ali su samo u jar
formatu, znaci sa jad makerom napravim jad i radi...mogao bih
i ja kasnije uploadat igrica koje imam....
e Explosiv da te pitam, znaci imam igrica za SE k800i, onda neke modele
nokie s rezolucijom 240x320, i sad me zanima ako napravim jad fajlove
iz jar-a i prebacim na mob oce li raditi iako pise da su za druge mobove
evo neke igrice pise da su full screen pa eto explosiv ako imas vremena probaj.....pa javi
Link:
http://share2net.com/?id=94104834
e Explosiv jos jedno pitanje, da li igrice za d500 mogu na d600 na full screen???
..ej x-plosive dali mozda imas worms 07 za samsung d600 skinuo sam neki s interneta i jar i pretvorio ga u jad ali kad ga prebacim na mob.javlja gresku pa ako mozda imas i stavis link ili sl.UNAPRIJED HVALA!!!..
Bookmarks