ima li tko hr milijunasa? posto sam vidio na mob drugih proizvodjaca,vjerujem da ga ima i za samsung...
ima li tko hr milijunasa? posto sam vidio na mob drugih proizvodjaca,vjerujem da ga ima i za samsung...
jel se mogu te igre samo sa bluetoothom bubnut na mob sa kompa?
ne kužim ovo s packovima X, ak ces editirati packove znači da će se mjenjati nihov sadržaj i da ćemo morati skidati cijeli pack jer je došla 1 new igra i ti sui ju stavio u pack no. 2 jer ulazi u njega po abecedi.
po meni bi bilo bolje da stavljaš packove i u svakom ~25 igara, kada se ispuni jedan počenš popunjavati drugi i tako dalje, znači sad bi imao 5 packova i poceo bi puniti 6.
Dr, ako pozornije čitaš rekao sam da ću dodavati male packove,a onda kada dođe kojih 25-50 novih igara, onda strpati u neki odgovarajući pack.......Ne, možeš preko kabla ili bluetootha. ja prebacujem preko USB kabla, za ostale ne znam.Izvorno postao dF@kk3r
hvala hvalaIzvorno postao Symbian FAN
![]()
![]()
ma vraga,skinuo sam taj pack i kad pokrenem uploader i želim dodati igru,ne mogu.ne mogu čak ni pogledati šta ima u tom pack-u
Pa moras prvo odzipirat taj pack i tek odna uploadat.!
pa i jesam,ako misliš na zip folder,no kad krenem dodati igru u uplodaer-ništaIzvorno postao The Doctor
ne mogu ni popis otvoriti-NIŠTAIzvorno postao The Doctor
kako da stavim operu mini na d600 ? preko wap-a odem na mini.opera.com i krenem skidat i onda se samo pojavi network error i nece skinut.kak da je prebacim prek kompa?
zzop.
@ XTTX Nadi na netu .jer i .jad i odna prati ovaj tutorial. http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d600-1.htm
@sandokan isto odi ovdje http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d600-1.htm i prati sve sta pise od rijeci do rijeci.
Pa popis ne otvaras u uploaderu.
Ovako. Kad skines pack odzipiraj ga i odna prati tutorial na linku koji sam ti dao. Kad dodes do djela da u upladeru izaberes sta hoces stavit na mob odna stavi stvari iz lokacije gdje si odzipiro taj pack i nastavi pratiti tutorial.
Ako je nesto krivo sa packovima odna ce ti X-Plosiv morat pomoci.
kužim ja to sve što si napisao,odzipam te packove,pratim tutorial al kad dodjem na odabir igre-kao da ne postoji,uopće neće da očita.nema vezeIzvorno postao The Doctor
![]()
Mozda nema .jad nego samo .jar pa ga uploader ne prepozna? Cekaj X-Plosiva da odgovori ipak je on radio te packove.
ok,hvala anywayIzvorno postao The Doctor
Preko neta je rar zakon zbog velike kompresije i zato ga svi koriste!!
Zip nije los ali ga se slabo koristi (nemojte me krivo razumjeti)!!
Rar pravi manju datoteku od Zip-a!! Ako nevjerujete probajte pa ce te viditi i sami se uvjeriti!
Ja isto koristim non-stop zip ali kad se radi o netu onda rar!
Zato i X-Plosiv koristi rar da datoteka bude manja![]()
Evo trenutačno update-ao sam popis (težak je 2kb)...
Uplodam D600 Plus 9games, a poslije toga ću se baciti na upload glavnog fajla...
Tako da za kojih 30-50min bi sve trebalo biti gotovo
Evo je OK sada s svima?
Ako sve uspijem, moguce jest dodavanje svih novih igara najbrze na internetu, upravo na ovom forumu
trenutacno samo 1 igra nije u ovim packovima a koju jos imam
Sonic - the Hedgehog
zanima me kako da odaberem igru kad dodjem do toga da ju stavim u uploader.idem na ADD i ne mogu.
Idi u direktorij gdje su ti .jad i .jar i mora ti raditi..ccc
jer TYPE OF FILES ti je JAVA,
ako nije, uplodam ja moj java uplodar pa ti mozda radi na ovoj verziji
neće,pokušao sam.možda je bila neka greška kad sam skidao uploader
Ako ti nitko ne uploda java uploader do sutra ujutro,
onda ću ja..T-Com me zeza pa mi je max brzian 4kb/sec
a upload ni 1kb/sec, pa ti razmisli
sutra kada se popravi uplodam bez razmišljanja![]()
Evo, kako sam i obećao, evo ga java uploder
http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=1...30781UYI9KCPSY
jesam,napravio sam,i opet ne mogu odabrati igru..možda dobro ne radim,kad dođem da odaberem igru,tj. jad,idem na ADD i tu stanem jer ne mogu dodati igru unutra.to me pati,a očito je da nemam iskustva s ovim kao vi
Poslao mi je jedan momak s HowardForuma 30-ak MB igrica, koje sam uploadao na site, pa mozda nekoga zanima:
Free Samsung D600 Java Games (S-Z letter)
Free Samsung D600 Java Games (N-R letter)
Free Samsung D600 Java Games (I-M letter)
Free Samsung D600 Java Games (I-M letter)
Free Samsung D600 Java Games (A-D letter)
Free Samsung D600 Java Games (number 0-9)
Samo pricekajte 30 sec i to je to.
Pozdrav!
Forumaš godine :)
jel to moze i na e730?
Bookmarks