Koja je zadnja verzija za K750i i gdje se može skinuti?
Ovdje bi se mogli redovito obavještavati o novim verzijama dotičnog programa, bez obzira o kojem se telefonu radilo.
Koja je zadnja verzija za K750i i gdje se može skinuti?
Ovdje bi se mogli redovito obavještavati o novim verzijama dotičnog programa, bez obzira o kojem se telefonu radilo.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ima dvije vrste Theme Creatora
Prvi je original SonyEricsson Theme Creator 2.0
http://developer.sonyericsson.com/si...multimedia.jsp
a drugi je myTheme Creator 1.318
http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=7839
ja koristim ovaj prvi, zato sto mi je nekako pregledniji i bolji![]()
iPhone 5s 16 GB
Ovaj program (prvi) podržava skoro sve sonyericssoneIzvorno postao imatic
Ja sebi skinuo
Supić!!!
Seriously?
Da Sony redovito izda zadnju inacicu toga programa cim se pojave noviji modeli.Izvorno postao Compov
Koliko znam postoji i posebna verzija za P9xx i za W900... ? Nisam siguran.
Postojao je još jedan program, ali ga je lik prestao razvijati za novije mobove:
http://tcpro.lasyk.net/
Zadnji uredio whiteboy : 03-01-2006 u 14:10
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pitanje:
Dal netko zna kako exportati sličice iz već postojećih tema (recimo Tabove i slično). Sviđaju mi se tako neki djelovi nekih tema, pa bi ih upotrijebio za svoje teme, ali ne znam kako exportati to.
Za sad radim sve svoje i vrlo sam zadovoljan.
I ja radim svoje i isto me zanima kako exportirati, uglavnom kada napravim neku temu (za z520) budem je objavioIzvorno postao whiteboy
Znaš kako možeš "exportirati"? Pritisni tipku Prt Sc ili SysRq na tipkovnici. Dakle slikaj tu sliku iz
programa i onda je u photoshopu ili nekom programu crop-aj![]()
Zadnji uredio Compov : 04-01-2006 u 14:51
Seriously?
To ne radi tako kad se radi o .png slici koja je transparentna. Treba mi baš pravi export.
Jednostavno: preimenujes temu iz .thm u .tar i otvoris npr. WinZipom.
Naime Sony Ericsson tema je u stvari samo malo modificirana TAR arhiva.
Barem je tako na K700i i ranijima...
ne moras nista preimenovati. samo otvoris temu u WinRaru i napravis extract
@wb kad ce prva biti gotova?
iPhone 5s 16 GB
Da, ili tako.
No ako preimenujes, mozes je otvoriti double-clickom.![]()
Najjednostavnije.Izvorno postao imatic
![]()
Probao sam je preimenovati ali kada ju otvorim (ACDSee) nista se ne vidi samo prazan ekran!Izvorno postao ravilov
Odlično dečki, pomogli ste...
@imatic: već imam par njih gotovih (i odlično mi zgledaju, sa transparencijom), ali želim jednu ful savršenu napravit.
@wb
nema veze stavi ih, nije bitno kako izgledaju
iPhone 5s 16 GB
OK evo, s ovima sam prilično zadovoljan.Izvorno postao imatic
Prva je, recimo to tako, više probna, ali meni je OK. Volim taj stil, lounge, chill...
Druga je već naprednija, sa 3D efektima Highlighta i potpunom transparencijom. Za drugu sam uzeo 2-3 slike samo za pozadinu, koje su mi se sviđale iz jedne druge teme, ostalo je sve moj rad.
Obje teme imaju dosta transparencije. Posebno sam ponosan na Pop-up kada recimo provjeravate koliko imate love na računu ili kada šaljete/primate SMS ili stisnete 'Info' negdje u telefonu, te na podlogu pisanja SMS-a. To što sam napravio s podlogama za pisanje SMS-a još nigdje nisam vidio.
Ajd da čujem komentare.
EDIT: Nemojte samo da sad vidim da netko dila mojim temam po netu (npr. na myK750i i slično)..Tam bum ih ja sam poslao...
![]()
Izvorno postao whiteboy
Sviđa mi se BlueShine.....ne ljutiš se ako je proslijedim dalje?![]()
Samo da vam pomognem u vezi raspakiranja tema(vrijedi i za Nokia .nth teme):
Instalirajte si 7zip i onda ovo
i svi elementi iz teme se pojave u folderu sa njenim nazivom ili u folderu u kojem je izvorna tema.
I Win Rar radi taj isti posao![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Evo ovako, pogledao sam teme, samo si izmjenio neke dijelove teme, ostalo je ostalo isto. Nema veze, to sam i ja radio da malo poboljsam teme, da mi bolje pasu
Ova blue shine imam i ja otprije na PC-u i to u raznim bojama. Dobro je ovi titlovi, highlightsi, to za poruke... ali mogao si bar malo uskladiti boje, da budu npr sve u nekom plavkastom tonu (ti imas crvenu, ljubicastu i plavu). Bolje bi bilo da je sve plavo![]()
iPhone 5s 16 GB
E ovo pomalo vrijeđa. Kao što rekoh, stavio sam samo 3 i pol slike iz postojeće teme (i ja ih imam u više boja doma - dakle desktop, standby, row title i more title su preuzeti iz DVIJE različite teme.Izvorno postao imatic
Sve sljedeće je moje:
Standby statusbar
Standby softkey
Softkey Left pressed
Softkey right pressed
Desktop Highlight
Nav. title small
Nav Highlight small
Tab
Tab selected
Tab unselected
Tab Highlight
PopUp
PopUp Highlight
PopUp Title
More List Highlight
Input (SMS podloga)
Input2 - modificirano
Activity Menu
Activity Menu Tab
Activity Menu Tab selected
Activity Menu Tab unselected
Activity Menu Highlight
Activity Menu Highlight small
Pa sad rad na ovom mi je uzeo dosta vremena i mislim da nije ok reći da su 'izmjenjeni samo neki djelovi teme'. Krivo, samo neki djelovi su dodani. Drugi put malo bolje pogledaj...
I progriješio si - ta tema na koju si ti mislio (iako su iz nje samo 2 slike!) se u originalu ne zove BlueShine, kako sam je ja nazvao.
Meni baš te boje pašu.Izvorno postao imatic
Prva tema je 110% originalna.
Zadnji uredio whiteboy : 04-01-2006 u 22:23
@wb
nisam mislio vrijedati, to nikako, samo sam htio reci da je vrlo slicna "originalu"
- nego samo sam htio reci da si uzeo desktop i wallpaper slike iz originala, to vidim po bojama, i vjerujem da si to napravio sam
- znam da rad na temi (posebno za K750) uzima dosta vremena i sorry ako sam te uvrijedio sa mojim postom gore![]()
iPhone 5s 16 GB
Ma nisi me tak uvrijedio bez brige, pa vidio si smajlića, malo sam se nespretno izrazio, samo sam htio reć da si mogao usporedit obje teme prije nego komentiraš...Sve ok
Svaki komentar je dobro došao... recimo sad ću se truditi da ubuduće ništa ne uzimam iz drugih tema, a ako već uzmem, da to modificiram do neprepoznatljivosti..![]()
Izvorno postao whiteboy
Teme su ...hm, ne smijem nista reci da ne dobijem ban.
No iskreno, prva mi se ne svidja (nije moj ukus) a sto se druge tice trebao si ju jos vise izmjeniti jer jako podseca na orginal (to mi je jedna od omiljenijih a imam ju i u zelenoj boji).
OK onda
Ne znam jesi vidio na mojoj stranici one teme za K750?
Na nekima sam uzeo samo neke slicice sa googlea, a ostale su radene 100% u Photoshopu
Bolje napravi potpuno sam svoje sa slikama sa googlea, nego modificirati druge![]()
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks