Imam jedan veliki problem...kada ulazim na windowse dođe onaj loading i retarta mi se komp, znači uopće mi ne želi ući u windowse,jel zna netko kako to riješiti ?
Imam jedan veliki problem...kada ulazim na windowse dođe onaj loading i retarta mi se komp, znači uopće mi ne želi ući u windowse,jel zna netko kako to riješiti ?
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
probaj ubaciti win xp setup cd pa imas opciju repair windows ...
ona bi trebala da stavi originalne fajlove za boot windowsa ako je u tome problem mada cisto sumnjam
javi sta si uradio
Imao sam takvih slučajeva:
-koruptani driveri (možda si nešto instalirao,updejtao pa se usred instalacije resetirao komp... i sl)
-ili overklok...
U prvom slučaju je meni pomogao samo reinstall ili repair
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pa to samo napravi repair windowsa
a ako tako nece onda ga brisi
reinstal , i onda pazljivo sa driverima - jer znas kojim redom idu na frisku instalaciju windowsa?
A taj red instalacije drivera svi spominju, ja ih i dalje stavljam kao i prvi put, znači matična, ostatak+periferija i na kraju sp1 za kojeg mi govore da stavim prvog itd itd..Izvorno postao Router
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probaj uletiti iz safe moda, ako mozesh to, onda se vrati tamo gdje imash one opcije sta izabrati, ono gdje odaberesh da ces uci u safe mod, uzmi last good known configuration, ili idi na BIOS pa na njemu uzmi default settings
Neam ja druge ideje, ovo kontam da sto bezbolnije prođe, a forat, repair i ostatak ti ovjek ostaje![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bookmarks