moraš prvo * pa #. Nabavi repair studio, napuni bateriju kod nekog, i čitaj postove, tj malo searcha i sve ćeš naći!
Ja sam to barem 10 puta objasnio na forumu kak se oživljavaju TRIPLETSI!
PS: dobrodošao na forum!
Pozrav svima!
Dugo pratim ovaj forum i naucio sam dosta stvari o flashu&flexovanju.
Sinoc sam ukljucio moju V525@V620 na p2kman da izbrisem neke slike i video, madjutim posle toga nijedan taster nije radio. Uradio sam opet flash sa .58R, ali nista. Pokusao sam vratiti na 72R_MP, sad ne zeli ni da se upali. U flash mod ne mogu da udjem sa * i #, a povrh svega sad mi izbacuje i "Usb device not recognized".
Imate li neki predlog??
Edit: Jedina tipka koji radi je crvena slusalica, posle uploada 58R radili su i tipke sa strane.
Izgleda da su tipke prestale raditi, a ja sam SW zeznuo... postoji li neki drugi nacin uci u flash mode osim # i * ?
i jos jedna stvar, kad prikljucim mobitel i bez baterije na kabel, izbaci poruku"USB device not recognized". Kad ga upalim na crvenu slusalicu samo blicne i ugasi se ponovo...
Zadnji uredio Polke : 02-01-2006 u 14:12
moraš prvo * pa #. Nabavi repair studio, napuni bateriju kod nekog, i čitaj postove, tj malo searcha i sve ćeš naći!
Ja sam to barem 10 puta objasnio na forumu kak se oživljavaju TRIPLETSI!
PS: dobrodošao na forum!
Hvala na dobrodoslici GoGs
Baterija je puna, postupak *pa #, reakcija telefona ista- samo bljesne za sec. Cim prikljucim na usb, bilo sa baterijom ili bez nje, odmah mi izbaci poruku "not recognized".
Razmisljam da uradim sledece
http://www.smart-clip.com/motorola_p...mode_cable.png
ili da otvaram telefon i cistim tastaturu, jer su tasteri odjednom prestali da rade.
EDIT: Gde se u telefonu nalaze podaci kji sluze da ga PC prepozna?
Zadnji uredio Polke : 02-01-2006 u 19:35
ovako, upali repstudio, spoji mob na komp bez baterije, stisni *# i drži, a pritom nek ti netko ubaci bateriju u mob. U repstudiu bi ti trebalo pisati nakon par sekundi connected...
Mrka kapa, ni da pisne. Mogu li se tipke upropastit ako sam sipao rakiju po fonu dok je bio upaljen?
jako kumeIzvorno postao Polke
šta si i mobitel bacio u novogodišnje slavlje?
naravno, napravio si kratki spoj, Motorola je inače vrlo osjetljiva na bilo kakvu vlagu i tekućinu, a ti si ga zbilja prevršio.
Do djavola... Mislio sam da ce joj prijati
Znaci, sta mi je sada raditi, da je bacim ili da je nosim na popravku u servis?
Ako imaš "hrabrosti", rastavi je i očisti, jer iskreno se nadam da nije došlo do mailfunctiona! A po svemu sudeći iz tvog opisa, moguće je. Al svejedno, nemoj odmah u servis, da im ne uzmu vozačke...Nek se mob otrijezniIzvorno postao Polke
Im so smart, like a monkey
POZDRAV
Da se nadovezem na temu i neotvaram drugu problem je
skoro isti samo je kod mene V980 nakon pada na Novu godinu
vise joj nerade tipke 5 i 0.Oklop joj je pukao kod tipke za fotoaparat
jer je pala na ivicu od stola.Rastavio sam je i vidi se ostecenje na ploci.
Mozeli se negdje kupiti nova ploca jer ovo se mislim nemoze popraviti.
Samo da kazem tel je star 15 dana.
Hvala
Izvinjavam se ali ovo nema veze sa temom! Da li neko zna ili ima lenguage pack za v620 sa kineskim ili japanskim jezikom?
Izvorno postao shorty
ima:
Language Package 004D (UK English, Complex Chinese, Simplified Chinese)
Language Package 0014 (UK English, Complex Chinese) HK
Language Package 0015 (US English, Simplified Chinese) CN
Language Package 0016 (US English, Complex Chinese) TW
Language Package 0024 (UK English, Chinese Simplified).
A gde mogu da ih nadjem,na kom sajtu,daj mi link
Search, search, search i opet search... Pogledaj malo po forumu, ima tona svega, ak ništa ne nadješ, mislim da imam negdje na nekakvim Cd-ima pak se javi na PM, ti E- mailam, ak nadjemIzvorno postao shorty
Im so smart, like a monkey
Bookmarks